NINJA ACADEMIE
Voor iedereen die er van droomt om een ninja te zijn.

NINJA ACADEMIE ASSENDELFT

Locatie Kreekrijk

Vanwege de grote populariteit van onze ninja lessen, zijn we in korte tijd uitgebreid van één locatie in de wijk Kreekrijk, naar een tweede locatie in de wijk Parkrijk. Elke week gaat er een groep dappere ninja’s op avontuur in de gymzalen van De Delta en De Meander. Elke 9 weken start er een nieuw avontuur en is er de mogelijkheid om in te stromen. Hieronder vind je de avonturen die op dit moment open staan voor inschrijving.

WEKELIJKSE LESSEN

Filters om eenvoudiger te zoeken
De Strijd om het Drakenei
Assendelft
Start vanaf november '20
Geschikt voor jongens en meisjes uit groep 1 en 2.
Kurotake wil zijn leger versterken en zijn samoerai op draken laten rijden. De ninja’s moeten er alles aan doen om dit te voorkomen!
Het zwaard der waarheid
Assendelft
Start vanaf november '20
Geschikt voor jongens en meisjes uit groep 3 en hoger.
De ninja’s worden van iets vreselijks beschuldigd. Alleen een groep dappere ninja’s kan de onschuld van de Ninja Academie bewijzen door het Zwaard der Waarheid te vinden.

KINDERFEESTJES

Vier samen met je vriendjes en vriendinnetjes jouw eigen ninjafeestje. Wij leiden jullie op tot echte ninja’s en nemen jullie mee op een spannende missie.

Play Video

Dit wordt jullie tofste kinderfeestje ooit!

NIETS MISSEN?

Lijkt het je super leuk om mee te doen, maar matchen onze planningen niet met de jouwe? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van onze activiteiten en acties.

OVER DE NINJA ACADEMIE

De Ninja Academie is dé hotspot voor iedereen die er van droomt een ninja te zijn. Met onze sport- en spelavonturen leren we je de vetste ninja skills en nemen we je mee op spannende missies. Je leert rollen als een tijger, verstoppen als een kameleon en je wordt zo behendig als een kat. Natuurlijk leer je ook de vetste vechttechnieken, zoals zwaardvechten, gooien met ki-ballen en de vliegende trap. Tijdens de missies vecht je tegen gevaarlijke draken en woeste samoerai, los je de moeilijkste puzzels op en trek je samen ten strijde tegen het kwaad. Je leert samenwerken in een team, je angsten te overwinnen en omgaan met winst en verlies. Stuk voor stuk belangrijke vaardigheden om een heel leven van te profiteren. Kruip ook eens in de huid van een ninja en kom naar de Ninja Academie. Het avontuur ligt op je te wachten.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Houd me op de hoogte

Lijkt het je super leuk om mee te doen, maar matchen onze planningen niet met de jouwe? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van onze activiteiten en acties.