De verdwenen hoofdbanden

Start vanaf september '20 
in Alkmaar

Het voortbestaan van de ninja's is in gevaar...

Kurotake heeft zijn samoerai gestuurd om de hoofdbanden van de Ninja Academie te stelen. Zonder deze hoofdbanden kunnen er geen nieuwe ninja’s worden opgeleid en zullen ze langzaam verdwijnen. Een groep jonge ninja’s wordt op pad gestuurd om de hoofdbanden terug te halen en het voortbestaan van de Academie veilig te stellen. Maar de samoerai zijn niet van plan deze zonder slag of stoot op te geven.
Tijdens dit 8-weekse sport- en spelavontuur leer je alle skills die je nodig hebt om deze missie succesvol te volbrengen!

Een avontuur vol ninja skills, draken en samoerai!

Voordat we op avontuur gaan zullen we goed moeten trainen. We verbeteren onze sluiptechnieken, onze behendigheid en we leren nóg beter vechten, maar we versterken ook ons team. De grote kracht van ninja’s is samenwerken. Onderweg moeten we de nodige puzzels oplossen en obstakels overwinnen. Maar pas op. De vijand ligt op de loer….
Werk samen in een team, overwin je angsten en ga de uitdaging aan!

Onderweg is er veel te leren!

Kinderen leren door te ervaren. Wij doen er alles aan om die ervaring zo goed mogelijk te maken. Elke week van dit negenweekse avontuur worden er door middel van de leukste spellen nieuwe vaardigheden getraind. Ninja skills zoals sluipen, klimmen, rollen, tikken, stoeien en gooien komen allemaal voorbij. Daarnaast bieden we onze ninja’s een veilige omgeving om te leren samenwerken en hun rol te kiezen in een team. Ze gaan hun angsten overwinnen, maar mogen ook hun grenzen aan geven. En ze leren om te gaan met winst en verlies. Stuk voor stuk belangrijke vaardigheden waar ze hun hele leven profijt van kunnen hebben!
De kinderen zullen elke week weer staan te trappelen om naar de les te gaan!

ONZE VOORDELEN

  • Er staan altijd twee trainers voor de groep. Bij de kleuters hanteren we een maximale groepsgrootte van 18 kinderen. Voor groep 3 en hoger geldt een maximum van 24 kinderen per les.
  • Zeer lange ervaring met lesgeven aan kinderen.
  • Geen focus op prestatie, maar op beleving en plezier.
  • Goed uitgedachte lessen, met veel afwisseling in het beweegaanbod.
  • Afgesloten lessenreeks, daarna ben je vrij om te kiezen voor een vervolg of niet.
  • Geen noodzaak om specifieke trainingsmaterialen aan te schaffen.

KIES JE FAVORIETE DAG, TIJD en LOCATIE

Kleuter Ninja les
De verdwenen hoofdbanden
Gymzaal Nicolaas Beet
Beethovensingel 11, Alkmaar
ma 14 sep - 
09 nov
16:00 - 
16:45
Groep 1 en 2
59,50
De acht lessen zijn op 14, 21 en 28 september, 5,19 en 26 oktober, 2 en 9 november. In de herfstvakantie is er dus geen les.
Kleuter Ninja les
De verdwenen hoofdbanden
Gymzaal De Lispeltuut
P.C. Boutensstraat 4, Alkmaar
wo 16 sep - 
25 nov
14:30 - 
15:15
Groep 1 en 2
67,50
De negen lessen zijn op 16, 23 en 30 september, 7,21 en 28 oktober, 4, 18 en 25 november. In de herfstvakantie en op 11 november is er dus geen les.

OP ZOEK NAAR een avontuur Voor een andere leeftijdsgroep?

Kies een locatie om alle avonturen te zien!