De aanval van de Oni

Start vanaf september '20 
in Hoorn

Help jij de wereld redden van de Oni?

Kurotake heeft in een poging een nóg sterker leger te bouwen de Oni vrijgelaten. De gevolgen van deze verschrikkelijke zet zijn niet te overzien en onze wereld is in groot gevaar. De keizer is vastberaden niet zonder weerstand ten onder te gaan en stuurt een groep dappere ninja’s op pad. De Oni moeten opnieuw worden opgesloten en de samoerai verslagen. Maar zal dit ze lukken?
Tijdens dit 9-weekse sport- en spelavontuur leer je alle skills die je nodig hebt om deze missie succesvol te volbrengen!

Een avontuur vol puzzels, oni en samoerai!

Voordat we op avontuur gaan zullen we goed moeten trainen. We verbeteren onze sluiptechnieken, onze behendigheid en we leren nóg beter vechten, maar we versterken ook ons team. De grote kracht van ninja’s is samenwerken. Onderweg moeten we de nodige puzzels oplossen en obstakels overwinnen. Maar pas op. De vijand ligt op de loer….
Werk samen in een team, overwin je angsten en ga de uitdaging aan!

Onderweg is er veel te leren!

Kinderen leren door te ervaren. Wij doen er alles aan om die ervaring zo goed mogelijk te maken. Elke week van dit negenweekse avontuur worden er door middel van de leukste spellen nieuwe vaardigheden getraind. Ninja skills zoals sluipen, klimmen, rollen, tikken, stoeien en gooien komen allemaal voorbij. Daarnaast bieden we onze ninja’s een veilige omgeving om te leren samenwerken en hun rol te kiezen in een team. Ze gaan hun angsten overwinnen, maar mogen ook hun grenzen aan geven. En ze leren om te gaan met winst en verlies. Stuk voor stuk belangrijke vaardigheden waar ze hun hele leven profijt van kunnen hebben!
De kinderen zullen elke week weer staan te trappelen om naar de les te gaan!

ONZE VOORDELEN

  • Er staan altijd twee trainers voor de groep. Bij de kleuters hanteren we een maximale groepsgrootte van 18 kinderen. Voor groep 3 en hoger geldt een maximum van 24 kinderen per les.
  • Zeer lange ervaring met lesgeven aan kinderen.
  • Geen focus op prestatie, maar op beleving en plezier.
  • Goed uitgedachte lessen, met veel afwisseling in het beweegaanbod.
  • Afgesloten lessenreeks, daarna ben je vrij om te kiezen voor een vervolg of niet.
  • Geen noodzaak om specifieke trainingsmaterialen aan te schaffen.

KIES JE FAVORIETE DAG, TIJD en LOCATIE

Wekelijkse Ninja lessen
De aanval van de Oni
Sporthal De Kreek
Meetketting 1-3, Zwaag
vr 18 sep - 
20 nov
15:45 - 
16:45
Groep 3 en hoger
89,50
De negen lessen zijn op 18, en 25 september, 2, 9, 23 en 30 oktober, 6, 13 en 20 november. In de herfstvakantie is er dus geen les.

OP ZOEK NAAR een avontuur Voor een andere leeftijdsgroep?

Kies een locatie om alle avonturen te zien!