De Strijd om het Drakenei

Start vanaf november '20 
in Hoorn

De samoerai bouwen aan een sterk leger

Kurotake stuurt zijn samoerai er op uit om drakennesten in de buurt leeg te roven. Door de eieren uit de nesten te stelen, ze uit te broeden en de jonge draken daarna te trainen probeert Kurotake een onoverwinnelijk leger te bouwen. Een groep jonge ninja’s wordt op pad gestuurd om de eieren te beschermen en zo de toekomst van de draken in het gebied veilig te stellen. Maar de samoerai zijn niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven.
Tijdens dit 9-weekse sport- en spelavontuur leer je alle skills die je nodig hebt om deze missie succesvol te volbrengen!

Een avontuur vol ninja skills, draken en samoerai!

Voordat we op avontuur gaan zullen we goed moeten trainen. We verbeteren onze sluiptechnieken, onze behendigheid en we leren nóg beter vechten, maar we versterken ook ons team. De grote kracht van ninja’s is samenwerken. Onderweg moeten we de nodige puzzels oplossen en obstakels overwinnen. Maar pas op. De vijand ligt op de loer….
Werk samen in een team, overwin je angsten en ga de uitdaging aan!

Onderweg is er veel te leren!

Kinderen leren door te ervaren. Wij doen er alles aan om die ervaring zo goed mogelijk te maken. Elke week van dit negenweekse avontuur worden er door middel van de leukste spellen nieuwe vaardigheden getraind. Ninja skills zoals sluipen, klimmen, rollen, tikken, stoeien en gooien komen allemaal voorbij. Daarnaast bieden we onze ninja’s een veilige omgeving om te leren samenwerken en hun rol te kiezen in een team. Ze gaan hun angsten overwinnen, maar mogen ook hun grenzen aan geven. En ze leren om te gaan met winst en verlies. Stuk voor stuk belangrijke vaardigheden waar ze hun hele leven profijt van kunnen hebben!
De kinderen zullen elke week weer staan te trappelen om naar de les te gaan!

ONZE VOORDELEN

KIES JE FAVORIETE DAG, TIJD en LOCATIE

Ninjalessen 4 en 5 jaar
De Strijd om het Drakenei
Sporthal De Kreek
Meetketting 1-3, Zwaag
vr 27 nov - 
05 feb
14:45 - 
15:30
Groep 1 en 2
67,50
De negen lessen zijn op 27 november, 4, 11 en 18 december, 8, 15, 22 en 29 januari en op 5 februari. In de kerstvakantie is er dus geen les.

OP ZOEK NAAR een avontuur Voor een andere leeftijdsgroep?

Kies een locatie om alle avonturen te zien!