VIER JE EIGEN NINJA FEESTJE!

Vier je verjaardag op een originele en onvergetelijke manier en volledig corona-proof door je samen met je vriendjes en vriendinnetjes door ons op te laten leiden tot ninja op één van onze buitenlocaties! 

Tijdens ons twee uur durende programma leren we jullie de vetste ninja skills en nemen we jullie mee op een spannende missie, waarin jij met je team de strijd aangaat met woeste draken en goed getrainde samoerai.

Als we de missie hebben voltooid worden alle kinderen gehuldigd met een echt zwaard en ontvangen zij hun eigen ninja diploma!

Check onze trailer!

Play Video

MEESTGESTELDE VRAGEN

Onze feestjes zijn geschikt voor jongens en meisjes vanaf ongeveer 5 t/m 12 jaar oud. Kinderen van 4 jaar kunnen meedoen, maar als de hele groep nog 4 of zelfs jonger is, dan adviseren we een jaartje te wachten voor een optimale belevenis.

Wij verzorgen het actieve deel van het feestje. Eten en drinken kunnen zelf worden meegenomen of bijvoorbeeld vooraf thuis gedaan worden. Halverwege het programma is een korte pauze om even wat te drinken. 

Georganiseerd buitensporten voor jeugd onder de 13 jaar past perfect binnen de huidige coronamaatregelen. Mocht daar iets in veranderen en de missie kan bijvoorbeeld niet doorgaan, dan kijken we samen naar een oplossing. Geld terugkrijgen behoort dan altijd tot de mogelijkheden. Dit geldt natuurlijk ook als kinderen ziek zijn en hierdoor thuis moeten blijven. We zijn hier erg flexibel in.  

Mocht het echt heel slecht worden en we besluiten samen om het feestje af te blazen, dan prikken we in overleg een nieuwe datum, of kun je je geld terugkrijgen. 

Wat vinden anderen

Top verjaardagsfeestje gehad! Leuke opbouw in de training en het verhaal. Veel humor en een beetje spanning. De kids waren allemaal laaiend enthousiast! Ninja master Lennard deed t heel leuk. Hij betrok alle kinderen erbij en liet de jarige zich speciaal voelen. Kids kunnen lekker hun energie kwijt. Echt een aanrader.

ALLES NOG EENS OP EEN RIJTJE

Data, tijd en locaties

Neem contact met ons op voor de mogelijke datums.

Onze buitenfeestjes duren twee uur. Tijden zijn op dit moment in overleg.

Je kunt bij het boeken zelf een gewenste locatie of plaats aangeven. Wij denken graag mee voor een geschikte plek.

Prijs

175,-

* boven de 10 kinderen komt er een tientje per kind bij.

* Bij locaties die verder dan 30 min rijden van Zaandam zijn, worden er reiskosten in rekening gebracht. Uiteraard wordt dat vooraf kenbaar gemaakt. 

Onze voordelen

Chat openen
1
Hulp nodig?
Welkom bij de Ninja Academie,
Kunnen we je helpen?