fbpx
Mobile-Slide-Elementen

DE STRIJD OM DE ELEMENTEN!

Uit één van de dorpen van het keizerrijk zijn noodsignalen binnengekomen en een groep dappere ninja’s wordt op onderzoek uitgestuurd. Bij aankomst blijkt het dorp te zijn aangevallen door een groep samoerai. De samoerai hebben vier krachtige medaillons buitgemaakt, die in de verkeerde handen een groot gevaar vormen. Kunnen we dit voorkomen? Misschien wel met jouw hulp!

Tijdens dit 2,5 uur durende sport- en spelavontuur leer je alle skills die je nodig hebt om deze missie te volbrengen! 

LEER BELANGRIJKE NINJA SKILLS!

Ons avontuur begint met het redden van het dorp, maar we hebben geen tijd te verliezen. We moeten de medaillons zo snel mogelijk terugvinden anders is de wereld verloren. Zonder goede training is de missie echter gedoemd te mislukken en daarom leren we jou vooraf de vetste ninja skills. We leren stevig staan, rollen en de vliegende trap, maar ook samenwerken en het eeuwenoude draken-kata om draken te temmen!

Zodra we deze skills hebben kunnen we verder met de missie…

VERSLA DE VIJAND EN BRENG DE MEDAILLONS IN VEILIGHEID!

We zullen de vijand ontmoeten op hun eigen terrein. De clans hebben elk hun eigen kracht en kunnen maar op één manier verslagen worden. Alleen de goede samenwerking van sterke, snelle én slimme ninja’s kan leiden tot een overwinning.

Het lot van de wereld ligt in onze handen. Help je mee?

BINNENKORT ZIJN WIJ OP DE VOLGENDE LOCATIES:

Klik op één van onderstaande edities voor meer informatie of om een plekje te reserveren.