NINJA ACADEMIE
Voor iedereen die er van droomt om een ninja te zijn.

NINJA ACADEMIE HOORN

Hoorn is één van onze populairste locaties voor onze ninjalessen. Elke week gaat een groep dappere ninja’s op avontuur in de mooie zaal in MFA De Kreek aan de Meetketting in Zwaag. Elke 9 weken start er een nieuw avontuur en is er de mogelijkheid om in te stromen. Daarnaast gaan we regelmatig op een korte missie. Hieronder vind je de missies en avonturen die op dit moment open staan voor inschrijving.

WEKELIJKSE LESSEN

Filters om eenvoudiger te zoeken
De Strijd om het Drakenei
Hoorn
Start vanaf november '20
Geschikt voor jongens en meisjes uit groep 1 en 2.
Kurotake wil zijn leger versterken en zijn samoerai op draken laten rijden. De ninja’s moeten er alles aan doen om dit te voorkomen!
Het zwaard der waarheid
Hoorn
Start vanaf november '20
Geschikt voor jongens en meisjes uit groep 3 en hoger.
De ninja’s worden van iets vreselijks beschuldigd. Alleen een groep dappere ninja’s kan de onschuld van de Ninja Academie bewijzen door het Zwaard der Waarheid te vinden.

NIETS MISSEN?

Lijkt het je super leuk om mee te doen, maar matchen onze planningen niet met de jouwe? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van onze activiteiten en acties.

OVER DE NINJA ACADEMIE

De Ninja Academie is dé hotspot voor iedereen die er van droomt een ninja te zijn. Met onze sport- en spelavonturen leren we je de vetste ninja skills en nemen we je mee op spannende missies. Je leert rollen als een tijger, verstoppen als een kameleon en je wordt zo behendig als een kat. Natuurlijk leer je ook de vetste vechttechnieken, zoals zwaardvechten, gooien met ki-ballen en de vliegende trap. Tijdens de missies vecht je tegen gevaarlijke draken en woeste samoerai, los je de moeilijkste puzzels op en trek je samen ten strijde tegen het kwaad. Je leert samenwerken in een team, je angsten te overwinnen en omgaan met winst en verlies. Stuk voor stuk belangrijke vaardigheden om een heel leven van te profiteren. Kruip ook eens in de huid van een ninja en kom naar de Ninja Academie. Het avontuur ligt op je te wachten.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Houd me op de hoogte

Lijkt het je super leuk om mee te doen, maar matchen onze planningen niet met de jouwe? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van onze activiteiten en acties.