KIES ÉÉN VAN ONZE cURSUSSEn

STAP 1. Kies je locatie

STAP 2. In welke klas zit jouw ninja?

STAP 3. Kies EEN LES

Op dit moment zijn we druk bezig met de planning voor volgend seizoen. We gaan weer flink uitbreiden. Wil je op de hoogte worden gehouden? Laat dan hieronder je contactgegevens achter.

Wat anderen zeggen

Rosalie, moeder van Charlie
Lees verder
Onze dochter Charlie kijkt elke week opnieuw uit naar de ninjales. Ze komt bezweet thuis en vertelt razend enthousiast hoe ze is achtervolgd door de samoerai en is opgegeten door de draak. Ze is heerlijk uitgeraasd en heeft alle ruimte gekregen om volledig op te gaan in het verhaal. Het is een stoer avontuur wat gaaf en goed begeleidt wordt door de Ninja masters.
Sandy, moeder van Pim
Lees verder
Onze zoon Pim komt iedere week opgetogen en met rode wangen thuis. Hij vindt het geweldig en gaat heel graag naar de Ninja Academie. Hoe mooi is het dat je als ouder hoort dat je zoon een ‘Oegaboega’ heeft verslagen.  We hebben de eerste lessen gekeken en het is super om te zien hoe enthousiast en vol energie de kinderen allemaal bezig zijn en vol aandacht luisteren naar de ninja masters. 
Gina, moeder van Anna
Lees verder
Onze dochter komt met veel enthousiasme thuis vanuit de Ninja les en vertelt veel over de samoerai die ze heeft verslagen. Mijn complimenten over jullie geweldig overbrengende plezier naar de kinderen toe. Toen we de eerste les mee mochten kijken voelde ik het kind in mij naar boven komen en wilde het liefste mee doen!
Previous
Next

Meest gestelde vragen

Bij de Ninja Academie schrijf je je in voor een cursus van 9 weken. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Chat openen
1
Hulp nodig?
Welkom bij de Ninja Academie,
Kunnen we je helpen?