KIES voor EEN NINJA Academie OUTFit!

Zwart is natuurlijk de basiskleur van elke ninja. Niet omdat we neerslachtig zijn – integendeel – maar omdat we ons daarmee goed kunnen camoufleren in de nacht. Onze ninja’s vinden het daarnaast tof om te laten zien dat zij bij de Academie horen en kiezen dan ook vaak voor één van onze outfits, zowel in de les als daarbuiten. Waar kies jij voor?

Ons t-shirt IS ideaal voor in de les

Met het Ninja Academie T-shirt loopt jouw ninja er elke les weer trots bij. Dit mooie shirt van stevig katoen is daarnaast natuurlijk ook zeer geschikt om naar school te dragen!

IN EEN STOERE HOODIE NAAR SCHOOL

Onze heerlijk warme hoodies zijn misschien minder geschikt voor de les, maar zitten heerlijk en zien er te gek uit! Trek de hoodie aan naar school, op de fiets, of heerlijk thuis op de bank.  Deze stoere trui komt altijd van pas!

MAAK JE OUTFIT COMPLEET!

Onze échte fans dragen naast onze shirts en truien natuurlijk ook nog een stoere pet of muts. Zo kan iedereen zien dat jij bij de Ninja Academie traint en kun je vol trots vertellen over jouw avonturen. 

HOE WERKT HET?

Stap 1 : Kies je outfit!
Met onderstaande knop ga je naar het bestelformulier. Hier kies je de artikelen die jouw ninja graag zou willen hebben. Let op dat je de juiste maat bestelt.
Stap 1 : Kies je aflevermoment
Bij de afleveropties kun je aangeven op welke dag en locatie je de bestelling wilt ophalen.
Stap 2 : Betaal eenvoudig online
Als je je artikelen gekozen hebt, kun je eenvoudig én veilig online betalen met iDeal. Hierdoor gaat de uitwisseling van de bestelling sneller en hoeven onze trainers geen geld op zak te hebben.
Stap 3 : Wij overhandigen jou de bestelling!
Wij nemen de bestelling mee naar de les en zullen het aan jouw ninja meegeven. De bestelling is ingepakt in een zwarte zak. Mocht er toch iets niet in orde zijn, dan kun je je bestelling altijd binnen 4 weken ruilen.
Chat openen
1
Hulp nodig?
Welkom bij de Ninja Academie,
Kunnen we je helpen?