VIER JE EIGEN NINJA FEESTJE!

Vier je verjaardag op een originele en onvergetelijke manier door je samen met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons op te laten leiden tot ninja tijdens ons ninja kinderfeestje

Ninja’s kunnen zich verstoppen als een kameleon, rollen als een tijger en zijn snel zijn als een jachtluipaard. Daarnaast leren we geheime vechttechnieken, zodat we tegen aanvallen van de vijand bestand zijn. Als we de geheime technieken van de ninja’s geleerd hebben nemen we jullie mee op een belangrijke missie, waarin jij met je team de strijd aangaat met woeste draken en levensgevaarlijke samoerai. 

Check onze trailer!

Play Video
Tijdens dit 2,5 uur durende sport- en spelavontuur leren we jou en je vriendjes en vriendinnetjes alle skills die je als Ninja nodig hebt!

VOOR WIE ZIJN DE FEESTJES BEDOELD?​

Onze feestjes zijn geschikt voor jongens en meisjes vanaf ongeveer 6 t/m 12 jaar oud. Kinderen van 5 jaar kunnen prima meedoen, maar als de hele groep nog 5 of jonger is, dan adviseren we een jaartje te wachten voor een optimale belevenis. Maar wat de samenstelling van de groep ook is.. Wij zorgen ervoor dat iedereen plezier heeft en met het avontuur kan meedoen! 

Dus is jouw zoon of dochter helemaal wild van Ninjago of de Ninja Turtles? Dan is dit absoluut het feestje waar zijn of haar dromen zullen uitkomen!

WAT IS HET PROGRAMMA?​

Ons meest uitgebreide feestje start met het zingen voor de jarige onder het genot van een bekertje limonade en een gebakje. Daarna worden de kinderen in door ons geleverde ninja trainingsuniformen gehesen en vervolgens start de training. Na een uur volgt een korte pauze waarin de ninja’s even kunnen uitrusten en hun dorst kunnen lessen met een glaasje limonade. Nu worden ook de kadootjes uitgepakt. Weer anderhalf uur later hebben de kinderen een superleuke training achter de rug, hebben ze hun diploma in ontvangst genomen en is er een leuke groepsfoto gemaakt. De ninja’s hebben hard gewerkt en vallen hongerig aan bij het door ons verzorgde eten. 

Wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en nemen de ouders alle zorgen uit handen. Zodra je hebt geboekt ontvang je ook een downloadlink met onze uitnodigingskaartjes, zodat je er zelf helemaal geen werk meer aan hebt.

Je hoeft de kinderen alleen maar te brengen en te halen, de rest regelen wij!

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Onze volledig verzorgde ninjafeestjes zijn te boeken vanaf € 175,00. Dit is voor maximaal 10 personen. Kom je met meer kinderen, dan kost dat € 10,00 p.p. 

Voor dat geld worden de kinderen in tweeënhalf uur opgeleid tot ninja, krijgen ze van ons een ninjapakje in bruikleen en ontvangen ze na afloop een diploma en hoofdband als aandenken mee naar huis. Wil je je feestje uitbreiden met gebak of eten, dan kan dat ook. 

Alles bij elkaar, krijgen ze volgens vele voorgangers het beste feestje ooit! Kijk voor een gedetailleerd kostenoverzicht onder samenstellen. Je ziet na het invullen van je wensen eerst de prijs, waarna je het feestje eventueel direct kunt boeken. 

Annuleren van het feestje kan gratis tot 14 dagen van te voren. Wordt er minder dan 14 dagen van tevoren geannuleerd dan zijn de kosten € 175,00. Het restbedrag zal binnen drie dagen worden teruggestort.

Mocht blijken dat het feestje naar aanleiding van verder aangescherpte coronamaatregelen niet door kan gaan, dan wordt er in overleg een nieuwe datum gepland, of wordt het geld binnen een aantal dagen teruggestort. 

Onze Ninja Masters zorgen voor de ultieme belevenis voor elk kind!

KIES ÉÉN VAN ONZE AVONTUREN

Je kunt kiezen uit twee verschillende ninja avonturen. kom je voor de eerste keer je kinderfeestje vieren? Dan raden we je aan om te kiezen voor “Op zoek naar de Gestolen Schat!”. Zijn de meesten al een keer eerder geweest? Kies dan voor “De Wraak van Kurotake” voor het té gekke vervolg! 

De dorpelingen zijn van hun goud bestolen door Kurotake en zijn handlangers. Deze bende van gevaarlijke samoerai heeft de schat verstopt op één van de eilanden in het keizerrijk. Zou het ons lukken om de schat weer terug te halen? Doe mee en ga op avontuur!

Het vervolg van “Op zoek naar de gestolen schat!”. Kurotake heeft zich teruggetrokken en zint op wraak. Met behulp van het vuur element probeert hij de Ninja’s voor eens en voor altijd te verslaan. Kunnen we dit op tijd voorkomen? Help mee en red de Ninja’s van de ondergang!

Boek nu jullie leukste kinderfeestje ooit! 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Welkom bij de Ninja Academie,
Kunnen we je helpen?