NINJA WORKSHOPS

CHECK ONZE PROMO!

Play Video

Op zoek naar een leuke workshop voor zowel jongens als meisjes? Wij verzorgen regelmatig workshop op scholen, BSO’s, evenementen, etc. Tijdens onze Ninja Workshop leiden onze Ninja Masters jullie op tot echte ninja’s en nemen ze jullie mee op een te gekke missie vol avontuur. Leer sluipen, rollen en vechten en neem het met je team op tegen draken, samoerai en trollen. 

Hier wordt nog lang over nagepraat!

VOLLEDIG OP MAAT

  • Voor alle leeftijden : De inhoud van de ninja workshop kan heel goed worden aangepast aan de leeftijdscategorie van de deelnemers. De verschillen zitten hem dan vooral in de moeilijkheidsgraad van de spellen en de manier waarop wij de uitleg doen. Natuurlijk kijken onze Ninja Masters ook altijd naar de behoeften van individuele deelnemers, zodat iedereen in de groep een toffe tijd heeft!
  • Alle soorten groepen : Of je nou een workshop wil voor je voetbalteam, klas, groep of verjaardagsfeestje, wij weten elke groep de ultieme ninja beleving te geven.
  • Elke locatie mogelijk : Afhankelijk van de wensen kunnen wij onze workshops op verschillende locaties verzorgen. Denk aan een gymzaal, het bos, een kasteel, etc. Natuurlijk heeft elke locatie zijn eigen beperkingen en voordelen, maar wij maken overal een vet avontuur van!
  • Is er een thema : Heb je een specifiek thema waar de workshop binnen moeten passen? Laat het ons weten, dan gaan we daarmee aan de gang!

LAAT JE GEGEVENS ACHTER

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken. Zodra de opdracht duidelijk is ontvang je van ons een offerte met de totale prijs van jullie workshop.