Kinderfeestje

Vier je eigen Ninjafeestje!

Vier je verjaardag op een originele en onvergetelijke manier door je samen met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons op te laten leiden tot ninja tijdens ons ninja kinderfeestje. Wij leren jullie de vetste ninja skills en nemen jullie mee op een spannende missie!
Stap binnen

Ontdek de wereld van de Ninja's

Onze Ninja Master leert jullie de vetste ninja technieken, zoals sluipen, zwaardvechten en de vliegende trap. Tijdens de missies vecht je tegen gevaarlijke draken en woeste samoerai en trek je samen ten strijde tegen het kwaad.

Ons aanbod

Dit wordt jullie beste feestje ooit!

Ontvangst

We heten jullie van harte welkom en zingen voor de jarige. Daarna krijgen de kinderen hun hoofdband en gaan we van start!

Training

Eerst leert onze Ninja Masters de kids een aantal belangrijke skills, waaronder sluipen, zwaardvechten en onze zeer effectieve vliegende trap.

Missie

Na een korte pauze, beginnen we aan de missie. De ninja’s nemen het op tegen woeste waterdraken en staan oog in oog met de samoerai. 

Huldiging

Als de missie volbracht is, worden de ninja’s gehuldigd door hun Ninja Master en gaan ze de geschiedenis in als échte helden!
Kosten
€225,-

Dit is voor maximaal 12 personen. Kom je met meer kinderen, dan kost dat € 10,00 p.p. extra.

FAQ

Veel gestelde vragen

Ja, deze vraag krijgen we best vaak. Maar natuurlijk! We hebben bijna altijd gemixte groepen en ook de meisjes vinden het altijd ontzettend leuk. De spellen en interactie met onze trainers zijn een belevenis voor iedereen. Onze trainers kijken goed naar de behoefte van specifieke kinderen en zorgen ervoor dat iedereen een top avontuur beleeft!

Ja, deze vraag krijgen we best vaak. Maar natuurlijk! We hebben bijna altijd gemixte groepen en ook de meisjes vinden het altijd ontzettend leuk. De spellen en interactie met onze trainers zijn een belevenis voor iedereen. Onze trainers kijken goed naar de behoefte van specifieke kinderen en zorgen ervoor dat iedereen een top avontuur beleeft!

Cadeautjes uitpakken kan het beste in de pauze worden gedaan. 

Wij verzorgen een te gekke workshop voor de kinderen. Daarnaast krijgen ze van ons een hoofdband en diploma als aandenken. Jullie mogen zelf iets te snacken of drinken meenemen. Helaas mag er in de zaal niet gegeten worden, dus de pauze zal in de kleedkamers plaatsvinden. 

Onze kinderfeestjes zijn leuk voor kinderen vanaf 4 jaar, maar hoe jonger, hoe groter de kans dat sommige vriendjes of vriendinnetjes het nog wat spannend vinden. Wij raden zelf aan om het vanaf 6 jaar te doen, omdat het dan het leukste is. Een eind leeftijd is er eigenlijk niet. We hebben vaker groepen van 11 jaar gehad en die vonden het allemaal te gek!

Op dit moment worden de feestjes alleen in Assendelft of Alkmaar gegeven. Helaas hebben we nu geen mogelijkheden om feestjes op locatie te doen. Via boeken zie je alle beschikbare data. De mogelijkheden zijn op het moment zeer beperkt. 

Reviews

Wat onze Ninja papa's en mama's ervaren.

Geen 5 sterren maar 10! Een waanzinnig leuk kinderfeestje gehad. Veel gelachen en wat hebben we genoten allemaal. We zijn niet anders gewend van de ninja academie waar onze zoon al jaren wekelijks naar toe gaat. Nu zn eerste kinderfeestje daar en zeker voor herhaling vatbaar.
Sabina
Google
Het was heel leuk om te zien hoe de ninjamaster de kinderen helemaal meekreeg in een fantasiespel. Ook de dagen erop was het ninjafeestje nog volop onderwerp van gesprek. Ze hebben gegild van het lachen toen ze door de draak achterna gezeten werden. En wat waren ze trots op de schat. Bedankt voor het geweldige feestje!
Anke
Alkmaar
Verrassingstip

Geef een zwaard kado!