fbpx

GA OP ZOEK NAAR DE GESTOLEN SCHAT!

De dorpelingen zijn van hun goud bestolen door Shogun Kurotage en zijn handlangers. Deze bende van gevaarlijke samoerai heeft de schat verstopt op één van de eilanden in het keizerrijk. Zou het ons lukken om de schat weer terug te halen? Doe mee en ga op avontuur!

Tijdens dit 2,5 uur durende sport- en spelavontuur leer je alle skills die je nodig hebt om ongedeerd deze missie te volbrengen!

BEREID JE GOED VOOR OP DE MISSIE!

Ons avontuur begint veilig op Ninja Eiland. Omdat alleen de best getrainde ninja’s op missie kunnen, heeft de keizer een trainingskamp georganiseerd waar wij ons zullen moeten bewijzen. We moeten ons kunnen verstoppen als een kameleon, kunnen rollen als een tijger en snel zijn als een jachtluipaard. Daarnaast leren we geheime vechttechnieken, zodat we tegen aanvallen van de vijand bestand zijn.

Als we volledig voorbereid zijn gaan we op pad. Langs de zeemonsters en woeste samoerai, om uiteindelijk…

STA JIJ STRAKS OOG IN OOG MET SHOGUN KUROTAGE?

Als je eerste deel van de missie overleeft en je komt aan op Schateiland, dan staat je nog één grote uitdaging te wachten. Nog één stap en je zult oog in oog komen te staan met de gevaarlijkste strijder van allemaal: Shogun Kurotage. Met zijn zware pantser en dubbele zwaarden is hij niet te verslaan, maar zouden wij hem te slim af kunnen zijn?

Door te sluipen kom je steeds dichter bij de schat. Maar pas op dat je niet gezien wordt, want dan…

KLIK VOOR BESCHIKBARE KAARTEN:

zo10nov14:0016:30ALMERE - Op zoek naar de gestolen schat!Leer vette ninja skills en ga mee op missie! 14:00 - 16:30 Sportcomplex Olympiakwartier, Pierre de Coubertinlaan 6, 1362 LB Almere

zo24nov14:0016:30DELFT - Op zoek naar de gestolen schat!Leer vette ninja skills en ga mee op missie! 14:00 - 16:30 Gymzaal Angolastraat, Angolastraat 1, 2622 EA Delft

Blijf op de hoogte van nieuwe avonturen!