fbpx
Vier je eigen Ninja Kinderfeestje

VIER JE EIGEN NINJA KINDERSFEESTJE!

Vier je verjaardag op een originele en onvergetelijke manier door je samen met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons op te laten leiden tot ninja! Tijdens de training leer je alle geheime technieken van de ninja’s en ga jij met je team de strijd aan met woeste draken en levensgevaarlijke samoerai.

Breng de missie tot een goed einde, dan word ook jij officieel gekroond tot ninja. Kortom, een verjaardagsfeestje om nooit meer te vergeten!

KIES ÉÉN VAN ONZE AVONTUREN!

OP ZOEK NAAR DE SCHAT

De dorpelingen zijn van hun goud bestolen door Kurotake en zijn handlangers. Deze bende van gevaarlijke samoerai heeft de schat verstopt op één van de eilanden in het keizerrijk. Zou het ons lukken om de schat weer terug te halen? Doe mee en ga op avontuur!

DE WRAAK VAN KUROTAKE

Het vervolg van “Op zoek naar de gestolen schat!”. Kurotake heeft zich teruggetrokken en zint op wraak. Met behulp van het vuur element probeert hij de Ninja’s voor eens en voor altijd te verslaan. Kunnen we dit op tijd voorkomen? Help mee en redt de Ninja’s van de ondergang!

WIJ BEREIDEN JE VOOR OP DE MISSIE!

Ninja’s kunnen zich verstoppen als een kameleon, rollen als een tijger en zijn snel zijn als een jachtluipaard. Daarnaast leren we geheime vechttechnieken, zodat we tegen aanvallen van de vijand bestand zijn.

Als we volledig voorbereid zijn gaan we op pad. We nemen het op tegen zeemonsters, draken en samoerai en gaan geen obstakel uit de weg. Lukt het ons om de missie te volbrengen?

Tijdens dit 2,5 uur durende sport- en spelavontuur leren we jou en je vriendjes en vriendinnetjes alle skills die je als Ninja nodig hebt!

Ninja Master Chris

VOOR WIE ZIJN DE FEESTJES BEDOELD?

Onze feestjes zijn geschikt voor jongens en meisjes vanaf ongeveer 6 t/m 12 jaar oud. Kinderen van 5 jaar kunnen prima meedoen, maar als de hele groep nog 5 of jonger is, dan adviseren we een jaartje te wachten voor een optimale belevenis. Maar wat de samenstelling van de groep ook is.. Wij zorgen ervoor dat iedereen plezier heeft en met het avontuur kan meedoen! 

Dus is jouw zoon of dochter helemaal wild van Ninjago of de Ninja Turtles? Dan is dit absoluut het feestje waar zijn of haar dromen zullen uitkomen!

logo

WAT IS HET PROGRAMMA?

Ons meest uitgebreide feestje start met het zingen voor de jarige onder het genot van een bekertje limonade en een gebakje. Daarna worden de kinderen in door ons geleverde ninja trainingsuniformen gehesen en vervolgens start de training. Na een uur volgt een korte pauze waarin de ninja’s even kunnen uitrusten en hun dorst kunnen lessen met een glaasje limonade. Nu worden ook de kadootjes uitgepakt. Weer anderhalf uur later hebben de kinderen een superleuke training achter de rug, hebben ze hun diploma in ontvangst genomen en is er een leuke groepsfoto gemaakt. De ninja’s hebben hard gewerkt en vallen hongerig aan bij het door ons verzorgde eten.

Wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en nemen de ouders alle zorgen uit handen. Zodra je hebt geboekt ontvang je ook een downloadlink met onze uitnodigingskaartjes, zodat je er zelf helemaal geen werk meer aan hebt. Jullie hoeven de kinderen alleen maar te brengen en te halen, de rest regelen wij!

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Onze volledig verzorgde ninjafeestjes zijn te boeken vanaf € 165,00. Dit is voor maximaal 10 personen. Kom je met meer kinderen, dan kost dat € 10,00 p.p.

Voor dat geld worden de kinderen in tweeënhalf uur opgeleid tot ninja, krijgen ze van ons een pak in bruikleen en ontvangen ze na afloop een diploma en hoofdband als aandenken mee naar huis. Wil je je feestje uitbreiden met gebak of eten, dan kan dat ook.

Alles bij elkaar, krijgen ze volgens vele voorgangers het beste feestje ooit! Kijk voor een gedetailleerd kostenoverzicht onder samenstellen. Je ziet na het invullen van je wensen eerst de prijs, waarna je het feestje eventueel direct kunt boeken.

Annuleren van het feestje kan gratis tot 14 dagen van te voren. Wordt er minder dan 14 dagen van tevoren geannuleerd dan zijn de kosten € 165,00. Het restbedrag zal binnen drie dagen worden teruggestort.

BOEK HIERONDER JE EIGEN NINJAFEESTJE

Laden...