fbpx

VIER JE EIGEN NINJA KINDERSFEESTJE!

Vier je verjaardag op een originele en onvergetelijke manier door je samen met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons op te laten leiden tot ninja! Tijdens de training leer je alle geheime technieken van de ninja’s en ga jij met je team in gevecht met woeste draken en levensgevaarlijke samoerai.

Breng de missie tot een goed einde, dan word ook jij officieel gekroond tot ninja. Kortom, een verjaardagsfeestje om nooit meer te vergeten!

GA OP ZOEK NAAR DE GESTOLEN SCHAT!

De dorpelingen zijn van hun goud bestolen door Shogun Kurotage en zijn handlangers. Deze bende van gevaarlijke samoerai heeft de schat verstopt op één van de eilanden in het keizerrijk. Zou het ons lukken om de schat weer terug te halen? Doe mee en ga op avontuur!

Tijdens dit 2,5 uur durende sport- en spelavontuur leer je alle skills die je nodig hebt om ongedeerd deze missie te volbrengen!

WIJ BEREIDEN JE VOOR OP DE MISSIE!

Ons avontuur begint veilig op Ninja Eiland. Omdat alleen de best getrainde ninja’s op missie kunnen, heeft de keizer van Japan een trainingskamp georganiseerd waar wij ons zullen moeten bewijzen. We moeten ons kunnen verstoppen als een kameleon, kunnen rollen als een tijger en snel zijn als een jachtluipaard. Daarnaast leren we geheime vechttechnieken, zodat we tegen aanvallen van de vijand bestand zijn.

Als we volledig voorbereid zijn gaan we op pad. Langs de zeemonsters, over de muur en langs de meest verschrikkelijke samoerai. Lukt het om de schat terug te halen?

VOOR WIE ZIJN DE FEESTJES BEDOELD?

Onze feestjes zijn geschikt voor jongens en meisjes vanaf ongeveer 6 t/m 12 jaar oud. Kinderen van 5 jaar kunnen prima meedoen, maar als de hele groep nog 5 of jonger is, dan adviseren we een jaartje te wachten voor een optimale belevenis. Maar wat de samenstelling van de groep ook is.. Wij zorgen ervoor dat iedereen plezier heeft en met het avontuur kan meedoen! 

Dus is jouw zoon of dochter helemaal wild van Ninjago of de Ninja Turtles? Dan is dit absoluut het feestje waar zijn of haar dromen zullen uitkomen!

logo

WAT IS HET PROGRAMMA?

Ons meest uitgebreide feestje start met het zingen voor de jarige en het uitpakken van de kadootjes. Dit onder het genot van een bekertje limonade en een gebakje. Daarna worden de kinderen in door ons geleverde ninja trainingsuniformen gehesen en vervolgens start de training. Na een uur volgt een korte pauze waarin de ninja’s even kunnen uitrusten en hun dorst kunnen lessen met een glaasje limonade. Weer anderhalf uur later hebben de kinderen een superleuke training achter de rug, hebben ze hun diploma in ontvangst genomen en is er een leuke groepsfoto gemaakt. De ninja’s hebben hard gewerkt en vallen hongerig aan bij het door ons verzorgde eten.

Wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en nemen de ouders alle zorgen uit handen. Zodra je hebt geboekt ontvang je ook een downloadlink met onze uitnodigingskaartjes, zodat je er zelf helemaal geen werk meer aan hebt!

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Onze ninjafeestjes zijn te boeken vanaf € 150,00. Dit is voor maximaal 10 personen. Kom je met meer kinderen, dan kost dat € 10,00 p.p.

Voor dat geld worden de kinderen in tweeënhalf uur opgeleid tot ninja, krijgen ze van ons een pak in bruikleen en ontvangen ze na afloop een diploma en hoofdband als aandenken mee naar huis. Wil je je feestje uitbreiden met gebak of eten, dan kan dat ook.

Alles bij elkaar, krijgen ze volgens vele voorgangers het beste feestje ooit! Kijk voor een gedetailleerd kostenoverzicht onder samenstellen. Je ziet na het invullen van je wensen eerst de prijs, waarna je het feestje eventueel direct kunt boeken.

Annuleren van het feestje kan gratis tot 14 dagen van te voren. Wordt er minder dan 14 dagen van tevoren geannuleerd dan zijn de kosten € 150,00. Het overige bedrag zal binnen drie dagen worden teruggestort.

BOEK HIERONDER JE EIGEN NINJAFEESTJE

Laden...