VIER JE EIGEN NINJA FEESTJE!

Vier je verjaardag op een originele en onvergetelijke manier door je samen met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons op te laten leiden tot ninja tijdens ons ninja kinderfeestje

Ninja’s kunnen zich verstoppen als een kameleon, rollen als een tijger en zijn snel zijn als een jachtluipaard. Daarnaast leren we geheime vechttechnieken, zodat we tegen aanvallen van de vijand bestand zijn. Als we de geheime technieken van de ninja’s geleerd hebben nemen we jullie mee op een belangrijke missie, waarin jij met je team de strijd aangaat met woeste draken en levensgevaarlijke samoerai.

Check onze trailer!

Play Video

Tijdens dit 2 uur durende sport- en spelavontuur leren we jou en je vriendjes en vriendinnetjes alle skills die je als Ninja nodig hebt!

VOOR WIE ZIJN DE FEESTJES BEDOELD?​

Onze feestjes zijn geschikt voor jongens en meisjes vanaf ongeveer 6 t/m 12 jaar oud. Kinderen van 5 jaar kunnen prima meedoen, maar als de hele groep nog 5 of jonger is, dan adviseren we een jaartje te wachten voor een optimale belevenis. Maar wat de samenstelling van de groep ook is.. Wij zorgen ervoor dat iedereen plezier heeft en met het avontuur kan meedoen! 

Dus is jouw zoon of dochter helemaal wild van Ninjago of de Ninja Turtles? Dan is dit absoluut het feestje waar zijn of haar dromen zullen uitkomen!

WAT IS HET PROGRAMMA?​

Ons ninja kinderfeestje start met het zingen voor de jarige. Daarna krijgen de kinderen hun gepersonaliseerde hoofdband uitgedeeld en start de training. Na ongeveer een uur volgt een korte pauze waarin de ninja’s even kunnen uitrusten en hun dorst kunnen lessen met de zelf meegebrachte versnaperingen. Nu worden ook eventuele kadootjes uitgepakt. Na de pauze worden de ninja’s opgeroepen voor een spannende missie. Als de missie geslaagd is, worden de ninja’s gehuldigd, nemen ze hun diploma in ontvangst en maken we een leuke groepsfoto. De ninja’s hebben twee uur lang hard gewerkt en gaan voldaan weer naar huis. 

Wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en nemen de ouders – op de pauze na – alle zorgen uit handen. Zodra je hebt geboekt ontvang je ook een downloadlink met onze uitnodigingskaartjes, zodat je er zelf helemaal geen werk meer aan hebt.

Je hoeft de kinderen alleen maar te brengen, de rest regelen wij!

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Onze volledig verzorgde ninjafeestjes zijn te boeken voor € 199,00. Dit is voor maximaal 10 personen. Kom je met meer kinderen, dan kost dat € 10,00 p.p. 

Voor dat geld worden de kinderen in twee uur opgeleid tot ninja, beleven ze een te gek avontuur en ontvangen ze na afloop een diploma en hoofdband als aandenken mee naar huis. Alles bij elkaar, krijgen ze volgens vele voorgangers het beste feestje ooit! 

Annuleren van het feestje kan gratis tot 14 dagen van te voren.

Mocht blijken dat het feestje naar aanleiding van eventuele coronamaatregelen niet door kan gaan, dan wordt er in overleg een nieuwe datum gepland, of wordt het geld binnen een aantal dagen teruggestort. 

Onze Ninja Masters zorgen voor de ultieme belevenis voor elk kind!

Chat openen
1
Hulp nodig?
Welkom bij de Ninja Academie,
Kunnen we je helpen?