Vacatures

Werken bij de Ninja Academie

Spreken ninja’s bij jou ook direct tot de verbeelding? Misschien droomde je er als kind al wel over om een ninja te zijn. Heel veel kinderen van deze tijd in elk geval wel. En jij kunt daar deel van uitmaken! De vraag naar onze avonturen blijft groeien, dus we zijn altijd op zoek naar collega’s om onze missie te steunen. Kijk snel verder! 

Onze missie

Fantasie brengt je in beweging

Verhalen vertellen is al eeuwenlang een geliefde bezigheid. Boeken, theater, films en videogames bieden elk hun eigen manier om verhalen te beleven. Bij boeken kijk je naar een verhaal, terwijl je bij videogames het verhaal zelf kunt spelen.

Met de Ninja Academie willen we kinderen in beweging brengen en hen uitdagen met een interactief en fysiek verhaal. Fantasie geeft kinderen de kans om dingen te doen die ze anders niet zouden durven en biedt een veilige omgeving om te leren en zich uit te leven.

Ook Ninja Master worden?

Onze vacatures

Voor onze lessen zijn we op zoek naar een toffe Ninja Master. Misschien iets voor jou? Check snel onze uitgebreide vacature omschrijving! Meer informatie

Wat zeggen anderen

Je toekomstige collega's aan het woord

Werken bij de Ninja Academie betekent elke dag plezier in je werk. Het spelen met de kinderen, maar ook de vrijheid die je krijgt in je werk zijn fantastisch!
Rense
Ninja Master of Stories