Vacatures

Werken bij de Ninja Academie

Spreken ninja’s bij jou ook direct tot de verbeelding? Misschien droomde je er als kind al wel over om een ninja te zijn. Heel veel kinderen van deze tijd in elk geval wel. En jij kunt daar deel van uitmaken! De vraag naar onze avonturen blijft groeien, dus we zijn altijd op zoek naar collega’s om onze missie te steunen. Kijk snel verder! 

Onze missie

Fantasie brengt je in beweging

Verhalen vertellen is al eeuwenlang een geliefde bezigheid. Boeken, theater, films en videogames bieden elk hun eigen manier om verhalen te beleven. Bij boeken kijk je naar een verhaal, terwijl je bij videogames het verhaal zelf kunt spelen.

Met de Ninja Academie willen we kinderen in beweging brengen en hen uitdagen met een interactief en fysiek verhaal. Fantasie geeft kinderen de kans om dingen te doen die ze anders niet zouden durven en biedt een veilige omgeving om te leren en zich uit te leven.

Ook Ninja Master worden?

Onze vacatures

Voor onze lessen zijn we op zoek naar een toffe Ninja Master. Misschien iets voor jou? Check snel onze uitgebreide vacature omschrijving! Meer informatie

Wat zeggen anderen

Je toekomstige collega's aan het woord

Ik werk nog maar kort bij de Ninja Academie. Ik vind de afwisseling van mijn taken, lesgeven maar ook het ontwerpen van alle flyers, posters en het doeboek heel chill. Ook zijn mijn collega’s superleuk en aardig en hebben ze mij allemaal met open armen ontvangen.
Melle
Ninja Master of Design
Wat ik super chill vind, is dat mijn werk perfect te combineren is met mijn studie. Ik hoef niet heel veel uren te draaien en haal toch een leuk salaris binnen. Een heel stuk meer dan bij de supermarkt!
Joey
Ninja Master (Student)
Bij de Ninja Academie kan ik mijn fantasie gebruiken om een te gekke wereld neer te zetten voor de kids. Verder is het heel leuk om mooie dingen te bouwen van het materiaal in de gymzalen. Ik haal heel veel voldoening in het werk met de kinderen en bouw snel een leuke band met ze op!
Lennard
Ninja Master (zzp-er)
Werken bij de Ninja Academie betekent elke dag plezier in je werk. Het spelen met de kinderen, maar ook de vrijheid die je krijgt in je werk zijn fantastisch!
Rense
Ninja Master of Stories