NINJA MASTER TE WORDEN?

Play Video Play Video

GEZOCHT GYMDOCENTEN MET NINJA SKILLS

Het is kwart voor drie ‘s middags. De kids uit je laatste gymles zijn net vertrokken. Je lessen liepen lekker en met een goed gevoel sta je even na te genieten in een stille zaal. Dan loop je naar je tas en trek je je zwarte Ninja T-shirt aan. Meteen voel je een nieuwe dosis energie door je lijf stromen. Dit gaat weer leuk worden!

Je leest het lesplan van de Ninja Academie nog een laatste keer door. Fijn dat alles zo goed is uitgewerkt! Vandaag zullen jouw ninja’s een rivier vol waterdraken oversteken, lossen ze een puzzel op om de doorgang naar de grot te openen en worden ze aangevallen door meedogenloze samoerai.

Inmiddels is je collega ook binnengekomen. Samen zetten jullie de zaal klaar en nemen jullie de les door. Daarna daag je hem uit voor een potje zwaardvechten. Net voordat je je collega de genadeslag wil toedienen, vliegt de deur open. Een horde ninja’s in zwarte shirtjes en hoofdbandjes om, stormt de zaal binnen. Ze hebben er duidelijk weer zin in. “Komen de samoerai vandaag weer?”, vraagt een aantal ninja’s in koor. Je glimlacht. Wie weet…

Niet veel later zitten de kinderen voor je op de grond in de ninjahouding. Op een spannende toon vertel je over het avontuur wat hen vandaag te wachten staat. Daarna begin je met de uitleg van het eerste spel. Je legt duidelijk het doel en de regels uit en ondersteunt dit met een helder voorbeeld. De kinderen luisteren aandachtig, omdat ze volledig worden meegenomen in je verhaal.

Zodra iedereen klaar staat, begint het spel. Jij houdt je vanaf nu bezig met de veiligheid en checkt of iedereen het naar zijn zin heeft. Waar nodig help je de ninja’s over hun angst heen. Je collega zwaait ondertussen met zijn drakenstaart in het rond en brult dat hij de ninja’s zal verpletteren.

Een aantal spellen later rent je collega als samoerai met een zwaard achter de ninja’s aan. Als je ziet dat het spel lekker loopt, besluit je zelf ook een pak aan te trekken en stort je je in het gevecht. Met scherpe precisie weet je zoveel mogelijk ninja’s af te tikken. Je maakt het ze niet gemakkelijk, maar houdt wel rekening met de verschillende soorten kinderen. Als de les bijna voorbij is, trek je snel je pak weer uit en jut je je ninja’s op de laatste samoerai te verslaan. Met een speech vier je de overwinning en onder luid gejuich gaan de kids de kleedkamer weer in.

Thuis vertellen ze in geuren en kleuren hoe ze tegen draken en samoerai hebben gevochten en worden de spellen nog eens dunnetjes over gedaan. Bij jou staat inmiddels de tweede groep te trappelen om te beginnen. “Meester? Komen vandaag de samoerai weer?”

HOE, WAT, Waar?

Je kunt bij ons werken in loondienst óf op ZZP-basis. Afhankelijk van je ervaring verdien je tot wel 30 euro per uur. Met bijvoorbeeld vier uurtjes per week zit je dan al snel op meer dan 500 euro extra inkomsten per maand. Daar kun je vast wel wat leuks voor bedenken! 
Deze functie is ideaal om naast je huidige baan als gymdocent uit te voeren. Wij regelen alle rompslomp, zodat jij na je lessen op school in één ruk door kan met de Ninja Academie.

Voel jij je aangesproken?

Zou je graag meer willen weten over de mogelijkheden om naast de baan als gymdocent voor ons aan de slag te gaan? Laat dan hieronder je e-mailadres achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf van je laten horen via chris@ninjaacademie.nl óf 06-41681170 (Chris)

Chat openen
1
Hulp nodig?
Welkom bij de Ninja Academie,
Kunnen we je helpen?