Contact

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze lessen, heb je vragen over een ninja feestje, workshop of iets anders? Wat het ook is, we staan voor je klaar! Neem contact met ons op via één van onderstaande kanalen.

E-mail

Stuur je vraag naar mail@ninjaacademie.nl

Whatsapp

Stel je vraag via de chat als we online zijn

Bel

ma – vr 09:00 – 15:00 uur heb je de meeste kans

Hoofdkantoor

Oostzijde 381, 1508EP Zaandam

Laat van je horen

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan voor een ninja workshop. Of wil je meer informatie over onze lessen, vul dan het formulier hiernaast in. Dan komt één van onze Ninja Masters daar zo snel mogelijk bij je op terug.

Volg ons
FAQ

Staat je vraag hiertussen?

Onze ninja’s sporten in reguliere gymkleding, zoals ze die ook op school gebruiken. Dat wil zeggen, een T-shirtje, (korte) sportbroek en zaalschoenen of gympen. Wij vinden het leuk als het shirt zwart is, zodat alle ninja’s er een beetje als één team uitzien. We verkopen eventueel ook shirts met ons logo, maar niets is verplicht.

Tijdens onze wekelijkse avonturen worden de lessen zorgvuldig opgebouwd. Behalve dat het verhaal zich steeds verder ontpopt, wordt ook de spanning langzaam opgebouwd. Hierdoor geeft een losse proefles niet altijd een goed beeld. Wij werken daarom met een proefperiode van drie weken. Als je vóór de vierde les aangeeft te willen stoppen, dan krijg je het geld voor resterende lessen binnen een paar dagen teruggestort. Je loopt dus geen enkel risico als jouw ninja het toch een beetje te spannend blijkt te vinden. 

Net als in een boek kennen onze verhalen een begin en een einde. Na negen weken is het avontuur afgelopen en stopt het vanzelf. Natuurlijk kun je er wel voor kiezen om mee te doen aan een ander verhaal. Daar schrijf je je dan weer apart voor in. Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe avonturen met nieuwe verhalen en spellen en hopen natuurlijk dat jij op al onze avonturen ook weer mee gaat!
Wij zullen ons altijd moeten schikken naar de maatregelen. Dat betekent in sommige gevallen dat wij onze deuren moeten sluiten. Als dat zo is, dat schuiven de lessen gewoon door en maken we het avontuur gewoon af. Dit kan er voor zorgen dat volgende avonturen wat later beginnen. Als we qua planning niet alle lessen kunnen afmaken, dan krijg je de kosten voor de geannuleerde lessen teruggestort.