Contact

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze lessen, heb je vragen over een ninja feestje, workshop of iets anders? Wat het ook is, we staan voor je klaar! Neem contact met ons op via één van onderstaande kanalen.

E-mail

Stuur je vraag naar mail@ninjaacademie.nl

Whatsapp

Chat 24/7 met ons  via Whatsapp

Bel

ma, di, do 09:00 – 15:00u
zondag 12:00 – 16:00u

Hoofdkantoor

Oostzijde 381, 1508EP Zaandam

Onderwerp*

Upload BESTANDEN (alleen pdf)
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Neem contact op

Laat van je horen!

Wil je meer weten over onze programma’s voor scholen en bso’s, onze kinderfeestjes of onze wekelijkse lessen? Of is er iets anders waarmee we je misschien kunnen helpen? Vul  dan snel het formulier hiernaast in, dan komt één van onze Ninja Masters daar zo snel mogelijk bij je op terug. 

VOLG ONS

FAQ

Staat je vraag hier tussen?

Ja, deze vraag krijgen we best vaak. Maar natuurlijk! We hebben bijna altijd gemixte groepen en ook de meisjes vinden het altijd ontzettend leuk. De spellen en interactie met onze trainers zijn een belevenis voor iedereen. Onze trainers kijken goed naar de behoefte van specifieke kinderen en zorgen ervoor dat iedereen een top avontuur beleeft!

Onze groepen zijn ingedeeld aan de hand van de groepen van de basisschool. We beginnen met groep 1, dus vanaf 4 jaar. Voor groep 1 en 2 hebben we aparte lessen, met een specifieke lesgeefmethode. Kinderen van groep 3 en hoger zitten op de meeste locaties in dezelfde groep. Dat gaat t/m groep 6 prima, omdat de kinderen niet tegen elkaar hoeven te strijden, maar tegen onze acteurs. Op een enkele locatie hebben we ook lessen voor groep 5+. De oudste kinderen in die lessen zijn 12 jaar.

Ja, deze vraag krijgen we best vaak. Maar natuurlijk! We hebben bijna altijd gemixte groepen en ook de meisjes vinden het altijd ontzettend leuk. De spellen en interactie met onze trainers zijn een belevenis voor iedereen. Onze trainers kijken goed naar de behoefte van specifieke kinderen en zorgen ervoor dat iedereen een top avontuur beleeft!

Net als in een boek kennen onze verhalen een begin en een einde. Na negen weken is het avontuur afgelopen en stopt het vanzelf. Natuurlijk kun je er wel voor kiezen om mee te doen aan een ander verhaal. Daar schrijf je je dan weer apart voor in. Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe avonturen met nieuwe verhalen en spellen en hopen natuurlijk dat jij op al onze avonturen ook weer mee gaat!

De eerste en laatste les zijn kijklessen. Hierbij mogen maximaal twee volwassenen per kind aanwezig zijn. De overige lessen zijn in principe zonder publiek, omdat dit voor de rust, ontwikkeling en zelfstandigheid van de meeste kinderen beter is.
Mocht het voor een kind ná de eerste les echt nog niet veilig genoeg voelen om zonder vertrouwde volwassene mee te doen, dan kunnen we kijken wat er nodig is om daarin te ondersteunen. We kijken hierin naar de behoefte van het kind.
Tijdens de laatste les zullen de kinderen officieel met de katana (ninjazwaard) worden gehuldigd voor hun heldendaden en ontvangen ze hun diploma’s. Een moment waar de kinderen vol trots op zullen terugkijken!

Tijdens onze wekelijkse avonturen worden de lessen zorgvuldig opgebouwd. Behalve dat het verhaal zich steeds verder ontpopt, wordt ook de spanning langzaam opgebouwd. Hierdoor geeft een losse proefles niet altijd een goed beeld. Wij werken daarom met een proefperiode van drie weken. Als je vóór de vierde les aangeeft te willen stoppen, dan krijg je het geld voor resterende lessen binnen een paar dagen teruggestort. Je loopt dus geen enkel risico als jouw ninja het toch een beetje te spannend blijkt te vinden. 

Onze ninja’s sporten in reguliere gymkleding, zoals ze die ook op school gebruiken. Dat wil zeggen, een T-shirtje, (korte) sportbroek en zaalschoenen of gympen. Wij vinden het leuk als het shirt zwart is, zodat alle ninja’s er een beetje als één team uitzien. We verkopen eventueel ook shirts met ons logo, maar niets is verplicht.

Onze ninja’s gaan tijdens hun avonturen verschillende uitdagingen aan waarbij ze veelzijdig bewegen. Dit draagt bij aan hun algemene motorische ontwikkeling, wat juist op jonge leeftijd zo belangrijk is. Daarnaast werken de ninja’s  veel samen, overwinnen ze hun angsten en leren ze wat je kunt doen als het eventjes niet lukt.

Stuk voor stuk vaardigheden om een heel leven van te profiteren!

Waar wij lesgeven

Nu al op 17 verschillende locaties

Alkmaar
Beethovensingel 11
Gymzaal Nicolaas Beetschool
Alkmaar
Damakker 1
Kindcentrum Vroonermeer
Alkmaar
Saturnusstraat 52
Gymzaal De Zes Wielen
Amstelveen
Zeelandiahoeve 9
Gymzaal De Triangel
Amsterdam
Balistraat 79
Gymzaal Indische Buurtschool
Amsterdam
Braeburnstraat 1
IKC Noordrijk
Amsterdam
Van Gentstraat 16A
Gymzaal IKC De Boomgaard
Amsterdam
Verbindingstraat 2
Gymzaal Avonturijn
Assendelft
Beemdgras 3-5
Gymzaal De Delta
Assendelft
Parkrijklaan 121b
Gymzaal De Oceaan
Haarlem
Blinkertpad 1
Gymzaal Beatrixschool
Haarlem
Florapark 14
Gymzaal Bos en Vaartschool
Haarlem
Leidseplein 33
Gymzaal De Peppelaer
Hoofddorp
Mathilde Wibautstraat 22
Wijkcentrum de Amazone
Purmerend
Limbostraat 1
Gymzaal De Marimba
Zaandam
Mauritsstraat 16
Gymzaal Westerkim & Et Buut
Zwaag
Meetketting 1-4
De Kreek

Blijf op de hoogte

Stay tuned voor nieuwe avonturen!

Laat je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte van onze ontwikkelingen.