Play Video Play Video

DE Hotspot voor elke ninja

De Ninja Academie is dé hotspot voor iedereen die er van droomt een ninja te zijn. Met onze sport- en spelavonturen leren we je de vetste ninja skills en nemen we je mee op spannende missies. 

Je leert rollen als een tijger, verstoppen als een kameleon en je wordt zo behendig als een kat. Natuurlijk leer je ook de vetste vechttechnieken, zoals zwaardvechten, gooien met ki-ballen en de vliegende trap. 

Tijdens de missies vecht je tegen gevaarlijke draken en woeste samoerai, los je de moeilijkste puzzels op en trek je samen ten strijde tegen het kwaad. Je leert samenwerken in een team, je angsten te overwinnen en omgaan met winst en verlies. Stuk voor stuk belangrijke vaardigheden om een heel leven van te profiteren. 

Kruip ook eens in de huid van een ninja en kom naar de Ninja Academie. Het avontuur ligt op je te wachten.

ONZE NINJA MASTERS

Chris

Ninja Grand Master
Deze oude wijze man staat aan het begin van de Academie. Met de door hem geïntroduceerde vliegende trap hebben wij al duizenden schurken verslagen.

Rense

Ninja Master of stories
Zolang wij Rense onze beste sushi blijven voeren, voert hij ons mee in verhalen over dappere ninja's, magische draken en woeste samoerai.

Puck

Ninja Master
Het gerucht gaat dat zelfs de samoerai haar naam niet durven uitspreken. Zolang Puck over onze ninja's waakt, kan hen nauwelijks iets gebeuren.

Lennard

Ninja Party Master
Zo gek als een deur en energie voor tien. Als Lennard met z'n zwaard achter je aan zit, kun je je maar beter uit de voeten maken!

Sterre

Ninja Master
Sterre is bevriend met elke ninja, maar zodra ze een zwaard in handen heeft verandert ze in een razende tornado.

Lavinia

Ninja Master
Laat je niet misleiden door haar uiterlijk. Achter dit lieve gezichtje schuilt een woeste draak, klaar om jou te verpletteren.

Sanne

Ninja Master
Sanne is Master van de vermommingen. Als zij verandert in een samoerai dan vragen zelfs haar collega's zich af, of ze dit speelt, of dat ze echt is overgelopen.

Bob

Ninja Master
De skills van Bob zijn bekend bij onze ninja's in opleiding. Gekke jumps en flitsende salto's. Voor deze Urban Ninja is geen fysieke uitdaging te groot.

Merel

Event producer stage
Merel heeft het plannen van een evenement tot een ware kunst verheven. De draaiboeken van Merel zijn ware Kung Fu (meesterschap) en een genot om mee te werken.
Chat openen
1
Hulp nodig?
Welkom bij de Ninja Academie,
Kunnen we je helpen?