Over ons

Je fantasie komt tot leven!

Bij de Ninja Academie ren, spring en klim je rond in een fantasierijke wereld, vol draken, trollen, tovenaars en samoerai. Tijdens onze avonturen worden kinderen meegesleurd door het verhaal waarin ze zelf de hoofdpersoon spelen. Tijdens het voltooien van de missies, overwinnen we allerlei obstakels en strijden we samen tegen het kwaad.

0 +
Lessen
Per week
0 +
Feestjes
Per jaar
0 +
Workshops
Per jaar
HET ONTSTAAN

Van feestje naar Academie!

Toen we ooit begonnen met onze eerste kinderfeestje, hadden we nog geen idee waar het ons zou brengen. Inmiddels is ons concept uitgegroeid tot een ware Academie en bieden we met cursussen, workshops én kinderfeestjes inmiddels wekelijks meer dan 1000 kinderen de ultieme ninja ervaring.

BEGELEIDING

Onze Masters

“Gedrag heeft altijd een oorzaak. Met een beetje empathie kun je vaak een heel positieve bijdrage leveren.”
Chris Tammes
Kennismaken

Ontmoet onze Masters

Bob
Ninja Master of Socials
Het gerucht gaat dat zelfs de samoerai zijn naam niet durven uitspreken. Zolang Bob over onze ninja’s waakt, kan hen nauwelijks iets gebeuren.
Chris
Chief Ninja Master
Deze oude wijze man staat aan het begin van de Academie. Met de door hem geïntroduceerde vliegende trap hebben wij al duizenden schurken verslagen.
Joey
Ninja Master
Joey is bevriend met elke ninja, maar zodra hij een zwaard in handen heeft verandert hij in een razende tornado. De samoerai sidderen bij het horen van zijn naam.
Julian
Ninja Master
Tijdens een gevecht laat Julian de vijand alle hoeken van het slagveld zien. Met de gekste flips, draait hij rondjes om ze heen en valt hij van alle kanten aan.
Lennard
Ninja Master
Zo gek als een deur en energie voor tien. Met Lennard kun je altijd lachen, maar als hij met z’n zwaard achter je aan zit, kun je je maar beter uit de voeten maken!
Melle
Ninja Master of Marketing
Het gerucht gaat dat zelfs de samoerai haar naam niet durven uitspreken. Zolang Melle over onze ninja’s waakt, kan hen nauwelijks iets gebeuren.
Miles
Ninja Master
De skills van Miles zijn bekend bij onze ninja’s in opleiding. Gekke jumps en flitsende salto’s. Voor deze Urban Ninja is geen fysieke uitdaging te groot.
Rense
Ninja Master of Stories
Zolang wij Rense onze beste sushi blijven voeren, voert hij ons mee in verhalen over dappere ninja’s, magische draken en woeste samoerai.
Sanne
Ninja Master of Office
Sanne is Master van de vermommingen. Als zij verandert in een samoerai dan vragen zelfs haar collega’s zich af, of ze dit speelt, of dat ze echt is overgelopen.
Tim
Ninja Master
Tim heeft de zwaarste ninja trainingen doorstaan en heeft al heel wat tegenstanders verslagen. Gelukkig hoeven de ninja's niets van hem te vrezen en kunnen ze altijd op hem rekenen.
Kom ons team versterken

Wil jij ook Ninja Master worden?