Over ons

Dé hotspot voor elke Ninja

De Ninja Academie is dé hotspot voor iedereen die er van droomt een ninja te zijn. Met onze sport- en spelavonturen leren we je de vetste ninja skills en nemen we je mee op spannende missies.

0 +
ninja kinderfeestjes per jaar
0
locaties
0 +
door ons opgeleide ninja's
Stap binnen

Ontdek de wereld van de Ninja's!

Onze Ninja Masters leren je de vetste vechttechnieken, zoals zwaardvechten, gooien met ki-ballen en de vliegende trap. Tijdens de missies neem je het op tegen gevaarlijke draken en woeste samoerai, los je de moeilijkste puzzels op en trek je samen ten strijde tegen het kwaad. 

Kennismaken

Ontmoet onze Masters.

chris

Chris

Deze oude wijze man staat aan het begin van de Academie. Met de door hem geïntroduceerde vliegende trap hebben wij al duizenden schurken verslagen.

rense

Rense

Zolang wij Rense onze beste sushi blijven voeren, voert hij ons mee in verhalen over dappere ninja’s, magische draken en woeste samoerai.

lennard

Lennard

Zo gek als een deur en energie voor tien. Met Lennard kun je altijd lachen, maar als met z’n zwaard achter je aan zit, kun je je maar beter uit de voeten maken!

samoerai

Sanne

Sanne is Master van de vermommingen. Als zij verandert in een samoerai dan vragen zelfs haar collega’s zich af, of ze dit speelt, of dat ze echt is overgelopen.
samoerai

Joey

Joey is bevriend met elke ninja, maar zodra hij een zwaard in handen heeft verandert hij in een razende tornado. De samoerai sidderen bij het horen van zijn naam.

samoerai

Miles

De skills van Miles zijn bekend bij onze ninja’s in opleiding. Gekke jumps en flitsende salto’s. Voor deze Urban Ninja is geen fysieke uitdaging te groot.

samoerai

Bob

Het gerucht gaat dat zelfs de samoerai zijn naam niet durven uitspreken. Zolang Bob over onze ninja’s waakt, kan hen nauwelijks iets gebeuren.

samoerai

Jasper

Deze expert op het gebied van ninja wapens, helpt ons waar hij kan. Als hij een ki-bal gooit, kun je maar beter dekking zoeken!

samoerai

Malik

Laat je niet misleiden door zijn uiterlijk. Malik is de rust zelve, maar diep van binnen schuilt een woeste draak, klaar om jou te verpletteren.

Kom ons team versterken

Ook Ninja Master worden?