Wat vinden anderen

Bij ons geweest? Laat een review achter!

Wij zijn super trots op de beoordelingen die wij van onze klanten ontvangen. We vinden het heel leuk dat zo veel mensen de moeite nemen om een reactie achter te laten. Ben jij ook al op één van onze activiteiten geweest? Laat dan ook hieronder je review over de Ninja Academie achter! 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ned. Ninja Academie
Average rating:  
 183 reviews
 by Sieger
Wat een feest!

Verjaardagsfeest is door alle kinderen (7jaar) als geweldig ervaren. Ze raakten er niet over uitgepraat. Sommigen liepen 's avonds nog met hun Ninja hoofdband rond. Na ruim twee uur vol actie en indrukken waren ze moe maar voldaan. Absolute aanrader! Chapeau voor Ninja-meesters Chris en Lennart.

 by Marjanne
Geweldige avonturen!

Hugo is vol van de avonturen die hij elke week beleeft op de Ninja Academie! Meesters Rense en Joey bereiden elke week weer een uitdagende les voor. Heel leuk om te zien hoe het samenwerken en elkaar helpen gestimuleerd wordt zodat ze alle obstakels kunnen overwinnen. Het is zowel fysiek erg uitdagend als goed voor zijn zelfvertrouwen; zodra de bandana omgaat is Hugo écht sterker en slimmer 🙂 We hebben hem alvast voor het volgende avontuur ingeschreven... Meer lezen

 by Deborah

Geweldig! Mijn zoontje van 7 heeft een superleuk feestje gehad met zijn klasgenootjes. Onwijs leuke spelletjes en avontuur in de gymzaal, 2 uur lang lekker actief bezig. Kids hebben allemaal genoten!

 by Ilonka
Ymke’s feestje

Voor haar 11e verjaardag wilde mijn dochter wéér een Ninja partijtje. En deze keer hebben de meiden en jongens weer enorm veel plezier gehad. Veel gelachen, veel gerend en veel samen gespeeld. Het was weer een groot succes. Veel dank aan Lennard en zijn maat!

 by Boyds feestje
Topfeestje

Beste Lennart en Chris, In de voorbereidingen met Chris werd alles super goed en duidelijk gecommuniceerd, onze verwachtingen waren hoog, en die zijn ontzettend overtroffen! Heel even dachten we "de locatie is wel een beetje leeg", maar toen begon Lennart met het feestje. En wat een GE WEL DIG feest is het geworden. Onze jarige zoon (7) en zijn 8 vriendjes (en kleine zus van 5) werden meegenomen op een geweldig avontuur met super leuke... Meer lezen

 by Lennaert
GE-WEL-DIG!

Dit was echt een schot in de roos. Mijn zoontje en zijn vriendjes (4-6) waren laaiend enthousiast en hadden een grijns van oor tot oor. Veel spanning, grapjes en actie. Ze waren bekaf na de les, maar ze vonden het geweldig. Echte aanrader!

 by Joachim
Toppers!

Onze mannen hebben genoten! Meester bleef koel onder alle omstandigheden. 8 stuiterballen geen probleem.

 by Louise
Geweldig uniek kinderfeestje

Dit feestje was een regelrechte hit! Mijn dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes vonden het echt helemaal geweldig. Zo leuk hoe ze allemaal opgingen in het verhaal. Iedereen werd er goed bij betrokken. Een heerlijk actief feestje waar ze nog lang over na zullen praten. Super bedankt Chris jullie deden het fantastisch.

 by Lindsey
Fantastisch kinderfeestje!

Wat heeft mijn zoontje een fantastisch feestje gehad bij Ninja master Lennard. Alle kinderen willen nu op Ninjales en vonden het het beste feestje ooit! Hopelijk snel weer lessen in Purmerend. Knap hoe je de kids zo lang kan boeien en enthousiasmeren!!

 by Hanna
Ninja feest

Top feest gehad met Ninja master Lennard! 10 jongens heerlijk laten rennen, klimmen, trappen! Moves als echt Ninja’s! Ontzettend knap ook hoe Lennard dit zelf allemaal volhoudt, om alle verschillende types jongens betrokken te houden hebben de training en het verhaal! Super!

 by Gerlanda
Aanrader voor n kinderfeestje!

Topverjaardagsfeestje gehad met 7 jongens in de leeftijd 4-6. Leuke opbouw in de training en het verhaal. Veel humor en een beetje spanning. De kids waren allemaal laaiend enthousiast! De Ninja master Lennard deed t heel leuk, betrok alle kinderen erbij en liet de jarige zich speciaal voelen. Kids kunnen lekker hun energie kwijt. Echt een aanrader.

 by Judith

Super leuk verjaardagsfeestje gehad met 6 jongens en 2 meisjes in de leeftijd 6/7. Leuke opbouw in de training en het verhaal. Veel humor en een beetje spanning. Ze vonden het allemaal super! De Ninja master Lennard deed t erg leuk, betrok alle kinderen erbij en liet de jarige zich speciaal voelen. Echt een aanrader.

 by Asia
Uitstekende feest gerund door Ninja Meester Lennart!

Met 8 jongens van 5, 7 en 8 jaar een geweldige Ninjafeest gevierd. Jongens dolenthousiast! Hele week daarna werd over dit feestje op school gesproken. Partymeester Lennart wist precies hoe moet hij de kinderen op zeer professionele manier maar ook geestig door alle proeven te loodsen. Echt een aanrader!

 by Kathelijne

Met 8 jongetjes van 6 jaar een heel leuk feestje gehad. Heel actief en de leraar had het goed georganiseerd, geeft de jarige veel aandacht en weet precies wat kinderen van deze leeftijd leuk vinden. Ook had hij een heel natuurlijk overwicht. Aanrader!

 by Lisa

Met 9 jongens, in de leeftijd van 6, 7 en 8 jaar, een eerste Ninjafeestje gevierd. Ninja Master Lennart wist deze energieke groep op een professionele en zeer geestige manier door alle proeven te loodsen. Wij waren erg onder de indruk en de kinderen dolenthousiast!

 by L Hib
Geweldig

Top kinderfeestje gehad! Kinderen enorm genoten, uitgedaagd en voldaan en vol verhalen! Super tijd gehad zeker een aanrader!

 by Saskia

Wat een super leuk feestje is dit. De kinderen hebben het heel erg leuk gehad. Iedereen zei na afloop hier wil ik ook mijn feestje vieren 🙂 Het is goed georganiseerd en een leuk verhaal. Dit feestje is zeker een aanrader!

 by Lennart

Geweldige energieke en creatieve begeleiding! Kinderen hebben enorm gelachen, gerend, gerold, gesprongen en vooral genoten!! Aanrader!!!

 by Ellen
Actief en spannend Ninja feestje!

Het kinderfeestje van mijn zesjarige zoontje was top! Goed georganiseerd, alles volgens afspraak. Voor de kids was het spannend, actief en grappig. Een aanrader!

 by Carlijn

Vandaag de verjaardag van mijn zoon gevierd die 6 jaar oud is geworden. Met 9 jongens echt een heel leuk feestje gehad waar ze niet over uitgepraat raken. Leuke spellen die ook nog eens heel leerzaam zijn en de jongens bleven ook nog eens geconcentreerd luisteren. Heel erg bedankt!

 by Miranda
Super tof feest!

Gister hebben wij het partijtje van onze zoon bij de Ninja academie gevierd. Het was een FANTASTISCH feest! Alle kinderen bleven geboeid van begin tot het eind. Ninja master Lennard heeft de kids meegenomen op een mega spannend avonduur. Wat een enthousiaste en positieve ninja master!! Ik raad iedereen dit feestje aan! De kinderen raken er niet over uitgepraat! Top geregeld!! Supper bedankt!

 by Michelle

Alle kids in de leeftijd 5-9 zijn van begin tot eind top vermaakt. Knap staaltje werk. Ze kwamen als gewone burgers de deur in en zijn als echte Ninjas de deur uit gegaan. Super gaaf!

 by Michiel
Erg geslaagd

Erg leuk gedaan, met 10 kids van 5 - 7 een hele leuke middag gehad. Knap hoe met een paar matten, een goeie Ninja master en de grensloze fantasie van de kinderen het verhaal helemaal tot leven kwam. Het enige verbeterpunt is wellicht dat er iets aan catering voor de ouders gedaan kan worden. Ik had wel een kopje koffie gelust. Maar qua kinderfeest echt top!

 by Margreet

Het was een zeer geslaagd feestje en heel knap hoe de ninja master 13 kids tussen de 4 en 9 bij de les kon houden. Ze hebben genoten en voelen zich echt een Ninja.

 by Imre
Wat knap

Vandaag het feestje van mijn 6-jarige zoontje gehad met zijn vriendjes..? Ze zijn meegenomen door Lennard in het fantasiespel, echt super hoe hij 9 kids van die leeftijd zo goed heeft vermaakt en bij de les heeft gehouden.. echt knap. Als twijfelde om dit te doen, zeker doen!

 by Ilona & Andries de Rooij
Topfeestje!

Kinderfeestje gevierd van ons 6-jarige zoontje bij de Ninja-Academie. Ze hebben geweldige middag gehad en genoten van het entertainment en de toffe ninja-spelletjes onder de enthousiaste leiding van Chris. Zijn vriendjes wilde ook gelijk hun feestje alvast boeken 🙂 Echt een aanrader voor ouders en kinderen!

 by Jayson
Top feestje

Wat een geweldig feest hebben we gehad. Alle kinderen zijn onwijs enthousiast en vonden het geweldig. Echt een aanrader.

 by Fenne

Zo leuk voor en met de kinderen, groot succes voor mijn dochter ❤️

 by Marjon
Ninja feestje

Mijn zoon heeft een geweldige dag gehad. De ninja master nam de kinderen mee in een fantasiewereld. Ze hebben enorm gelachen en vol overgave meegedaan aan de actieve spelletjes. Dit was écht een geslaagd feestje. Bedankt!

 by Ilonka
Ninja partijtje

Met 7 meiden van 8-9 jaar naar het Ninja partijtje geweest en ze hebben zich enorm vermaakt. Gillend van plezier renden ze door de gymzaal, achterna gezeten door een draak. Veel bewegen en veel afwisseling in het spel. Complimenten voor Lennard die de meiden 2,5 uur prima heeft vermaakt!

 by Gitta
Topfeestje

Wat een topfeestje had onze zoon met nog 7 vriendjes gistermiddag bij de Ninja Academie. Alles goed georganiseerd van online reservering, tot opvolging wie er komen en uiteraard de dag zelf. Het avontuur op zoek naar de schat werd vol overgave en met veel energie bedwongen. Ninja master Lennard deed het super met de jongens met humor en indien nodig had hij ze zo weer bij de les. Goede afwisseling in opdrachten, duidelijke uitleg en genoeg... Meer lezen

 by Marjolein

Top! Echt in 1 woord top! Alle kids hebben het fantastisch gehad! Ze hebben samen gewerkt, lol gehad, hebben met open mond naar de keizer, samurai en ninja master zitten kijken. Ze deden allemaal volle bak mee en hebben genoten! Heerlijk om naar te kijken en super gaaf om te zien hoe de ninja master in zijn rol zat. Met een positieve benadering naar de kinderen hield hij ze allemaal in toom. Respect! We komen graag nog een keer!

 by Fer
fantastisch !

Fantastisch feestje gehad, lekker sportief met veel lol en begeleiders die er graag nog een schepje bovenop doen voor het spel element. Onze zoon en zijn vrienden lopen en slapen nu reeds 3 dagen met de ninja-hoofdband, zo super vonden het ! Dank daarvoor!

 by Tea
Het beste feest in de winter

Een heel sportive feest waar de kinderen op een avontuurlijke wijze veel energie kwijt kunnen raken. Echt aan te raden!

 by Anke
Geweldig fantasiespel

Het was heel leuk om te zien hoe de ninjamaster de kinderen helemaal meekreeg in een fantasiespel. Ook de dagen erop was het ninjafeestje nog volop onderwerp van gesprek. Ze hebben gegild van het lachen toen ze door de draak achterna gezeten werden. En wat waren ze trots op de schat. Bedankt voor het geweldige feestje!

 by Ranoe
Een superleuk feest 6 jarige

Vandaag met 10 kids een feestje gevierd. Iedereen was enthousiast. De master ninja deed het leuk. Iedereen heeft genoten!

 by Willemijn
Feest 8 jarige

Wij kwamen met 12 jongens naar de ninja academie. Van tevoren heb ik aangegeven dat de jongens wel van wat actie houden. Ontzettend fijn om te zien dat dat ook werd geboden. . Op hoog tempo kwamen allerlei leuke onderdelen voorbij. De jongens hebben enorm gelachen en genoten van het feest. Knap gedaan! Wat een energie heeft Lennart!

 by Thijs
Ninjafeest

Het Ninjafeest was ook echt een feest met 10 kleine ninja's onder de bezielende leiding van ninjameester Lennard. Alle kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en gingen helemaal op in het verhaal. Omdat de meeste recent al een ninjafeestje hadden gehad, was het verhaal aangepast en dat beviel de kinderen ook heel goed. Bij het afscheid ga één van de vriendjes van onze zoon al aan dat hij wel weer terug zou komen als hij zelf z'n verjaardagsfeestje... Meer lezen

 by Manon
Ninja Kinderfeestje!!

Het Ninja kinderfeestje was een enorm succes! Alle kinderen hebben zo enorm genoten, dat zij ook nu nog (bijna twee weken later) er vol enthousiasme over praten! Voor ons als volwassenen was het ook een feest om naar te kijken 🙂 Ninja Master Lennart deed het fantastisch: hij liet de kinderen soms even gaan, maar wist hen binnen no time weer te betrekken bij het verhaal en de oefeningen! En met heel veel humor! Alle tien kinderen willen... Meer lezen

 by Bram
Fantastisch!

Het was werkelijk waar fantastisch! Aan het einde misschien een beetje spannend, maar ninjamaster Lennard speelde hier heel goed op in!

 by Emma

Het was heel leuk met al mijn vriendjes en vriendinnetjes van groep 7. We hebben samen de keizer verslagen en zijn nu echte ninja’s 😉. Groetjes Emma

 by Julia Di Mondo

Een "Wauw" feestje voor ons zoontje en zijn vriendjes, met een super Ninja instructeur 🙂 Chris, hartstikke bedankt voor alles! Het was top! We raden zeker de Nederlandse Ninja Academie aan. Groetjes! Familie Di Mondo.

 by Jojanneke

Wauw wat hebben wij (de kids) het geweldig naar hun zin gehad op het feestje van mijn 8-jarige. Renze deed het geweldig en nam zelfs mijn 4-jarige geweldig mee! De kids vonden het fantastisch en ons was al het werk uit haden genomen! Hier door heb ik super foto’s en filmpjes kunnen maken om de herinnering levend te houden! We waren op het idee gekomen door het negenweekse avontuur wat ook al een geweldig avontuur was.

 by Shirley

Wat een super leuk feestje. Mijn zoontje en z'n vriendje vierden samen hun 9e verjaardag. We gingen er met 10 stuiterballen heen en kwamen met 10 ninja's thuis. Allemaal super enthousiast. Bedankt!

 by Esther

Heel spannend en leuk feestje voor iedereen! Echt een aanrader!

 by Ellen

Mijn zoon werd afgelopen week 7 jaar en kwam met 7 vriendjes (en vriendinnetje) voor een Ninja Master training. Ze vonden het geweldig!! Chris hield de groep goed onder controle, bouwde de spanning op en dan meteen ook weer wat af. Ze konden heerlijk hun energie kwijt en de tijd ging zo snel, dat ze niet eens doorhadden dat het feestje alweer voorbij was. Dikke aanrader!!

 by Sergio

Mijn zoon en zijn buurjongen hebben vandaag met z’n 13en hun 7de verjaardagsfeestje gevierd en het was super geslaagd. De Ninja Master had ze allemaal onder controle en ze vonden het heel gaaf!! Lekker rennen, rollen, springen en lachen!! Leuk in elkaar gezet voor 2,5 uur. De jongens waren helemaal af toen we thuis kwamen...;) zeker een aanrader!!

 by Sabrina

Mijn dochter Maja heeft 9 juni haar feestje bij jullie gevierd. Voor ons was dit alweer de tweede en wat was het weer ontzettend gaaf. Een dikke vette pluim voor de ninja masters. Wat een energie en enthousiasme. En dat 2.5 uur lang.

 by Nicander

Mijn zijn heeft voor zijn 7e verjaardag een geweldig feestje je gehad met 7 andere jongens en meisjes. Het programma zat mooi in elkaar en alles was mooi aangekleed, waardoor de kinderen het spannend en leuk vonden. De enthousiaste ninja masters gingen goed in hun rol op en hadden duidelijk plezier in het vermaken van de kinderen. Ook mooi dat het binnen koel was, een feestje buiten zou te warm zijn geweest.

 by Wouter

Vanuit Woest Zuid, een sportieve naschoolse club voor kinderen in Amsterdam, hebben wij contact gezocht met de Ninja Academie. Het contact ging erg gemakkelijk en binnen no-time was alles geregeld. We kwamen met groepen van 4 t/m 6 jarigen en met 7+ kids en voor beide groepen was er een super leuke en passende workshop voorbereid. Wij zien dit als een activiteit die uitdagend en erg leuk is voor kinderen van deze leeftijdsgroepen. In ons enthousiasme... Meer lezen

 by Soraya

Erg leuk en origineel concept. Betrokken en speelse leiders! Top training. (Red de Keizer)

 by Myrthe

Topfeest gehad! Een groep van 8 kinderen van gemiddeld 6 jaar... dat betekent een heleboel energie! En die konden ze goed kwijt! Lekker de hele middag stoere oefeningen leren, lekker rennen, klimmen en rollen. Ze hebben zich heerlijk uitgeleefd! En wat deed de Ninja Master het top met deze energievolle kids! Vol humor, aandacht en geduld! Alle kinderen gingen 'boos' naar huis omdat ze helemaal niet weg wilden! De jarige heeft een topfeest gehad!

 by Charlotte

Wat een dikke vette aanrader was dit Ninja avontuur met Ninja Master Lennard zeg. Het enthousiasme waarop hij met de kinderen omging was spectaculair!! Heel veel blije moeders de volgende dag die alle spannende verhalen terugkoppelden. De dag zelf waren alle kinderen (6 en 7 jaar) na de training vast en zeker te moe en voldaan om er thuis iets erover te vertellen! Een aantal vielen in de auto al in slaap!

 by Sander

Leukste partijtje ooit riepen alle kinderen na afloop! Wat een enorm leuk en origineel kinderavontuur,. De ninja-masters waren zo super enthousiast dat alle kinderen helemaal opgingen in het avontuur. ! Ook de oudere broer de inviel voor een afzegger vond het geweldig. Bedankt voor de super leuke middag !

 by Robin

Super leuk feestje gehad! We hebben erg gelachen! De ninja's waren dol enthousiast! Ze wilde zelf ook Allemaal een ninja feestje. De Ninja Masters deden 't erg leuk! Bedankt!!

 by Judith

We waren er voor de tweede keer en leuk om te zien dat de "ninja meesters" nu nog net zo enthousiast zijn als het jaar hiervoor! We hebben weer een mooie middag gehad met blije kinderen en de jarige job zei nu al dat hij volgend jaar weer wil!

 by Nikita

Vandaag mijn zoontje zijn kinderfeestje gevierd en wat hebben de kinderen genoten. Ze vonden het geweldig en waren trots op hun echte diploma. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!!!

 by Cagla

Wat een geweldige verjaardag heeft mijn zoon van 5 gehad. Het was een onvergetelijke verjaardag voor hem. Super leuk hoe jullie met de kinderen omgaan en hun meenemen in dit avontuur! Bedankt voor jullie geduld en aandacht voor de kids. Ze zijn een echt ninja geworden. Zeker een aanrader voor een leuke verjaardagsfeestje. Wij komen zeker terug!

 by Debbie

Onze zoon van zeven heeft vandaag met zijn vriendjes een super feestje gehad. Ze werden helemaal mee genomen in het ninja avontuur. Zelfs zijn broer en vriend van 10 en 9 gingen helemaal mee in het spel. Allen waren erg enthousiast na afloop. Zeker een aanrader!

 by Wendy

Afgelopen woensdag vierde mijn zoon zijn feestje bij de Ninja Academie. Het was een groep van 5 jongens en 5 meiden van 6 en 7 jaar. Ze hebben een fantastische middag gehad en wij hebben ook genoten! De ninja trainer Lennart nam de kinderen op een geweldige manier mee op avontuur. Een echte aanrader!

 by Taylan

Ik vond het geweldig! Dank u wel nu ben ik een echte ninja. (Taylan 8 jaar) De begeleiding was erg goed. Ze waren duidelijk maar ook erg grappig. Zelfs voor de volwassenen was het leuk om te zien. Mijn zoon heeft genoten . Zeker voor herhaling vatbaar!

 by Papa San

Echt fantastisch! Loved every minute of it. Maar ik wil ook meedoen! Alles jeukte om de strijd aan te gaan. En vooral om met een bak goud naar huis te gaan.

 by Linda

Fantastisch hoe jullie met de kids omgaan wat een enthousiasme De kinderen leren een hoop .met veel vaardigheden samenwerking en met een hoop lol beleven ze avonturen. Top gedaan en absoluut een grote aanrader.

 by Daniella

Ontzettend tof feestje!! 10 jongetjes van 8 en 9 jaar! Heel veel lol, spanning en vaardigheden! Complimenten voor de ninjamasters en veel dank. Reacties uit de groep Dit was t tofste feestje ooit! ????

 by Hebr

Mijn zoon wil morgen weer jarig zijn zodat hij weer ninja mag worden. Helemaal geweldig!

 by Sam

Het was een spetterend feestje! Een enorme aanrader. Het was een mix van sport en theater. Kinderen volgden een verhaal en gingen er helemaal in op. De oefening waren leuk en de missies entertainment. Als je je kind een supertof feestje wil geven vol beweging, dan mag je deze ninja training niet missen!

 by Sylvia

Ik heb een geweldige 41ste verjaardag gehad. Je kan als 40 plusser nog prima een opleiding tot ninja kan volgen! Het is ook nog eens heel goed voor de lachspieren. Ik hoop volgend jaar een vervolgopleiding te kunnen volgen ????

 by Sabina Cramer

Mijn dochter vierde haar 7de verjaardag bij de Ninja Academie afgelopen zaterdag en ze heeft de middag van haar leven gehad. Alles was van A tot Z keurig verzorgt en de Ninja meester had ze aan zijn lippen hangen. s Avonds zei mijn dochter “mam wanneer kunnen we weer gaan?”

 by Desire

Wat was dit een leuk feestje voor mijn zoon!!!! Hij en zijn vriendjes hebben enorm genoten het was het leukste feestje ooit!!! En de ninja leiders waren ook erg enthousiast, je kan merken dat ze het leuk vinden om te doen. Ik geloof niet dat dit kinderfeestje ooit overtroffen kan worden. Bedankt !!!

 by Linda Hulshout

Vandaag dan eindelijk het kinderfeestje van mijn zoontje (8 Jr) ! Heeft al aan twee ninja evenementen meegedaan en wilde ook zijn vriendjes kennis laten maken met de Ninja wereld. Super geslaagd, middag vullend feestje. Een echte aanrader!

 by Linda

Echt een aanrader! Kindjes een dag later nog vol van verhalen over draken, keizers, zwaarden en laten allerlei moves zien. Volgende dag op school droegen de kindjes de ninjabanden 🙂

 by Merijn

Kinderen hebben plezier gehad. Hartstikke leuk!

 by Kristy

Super geslaagd feestje gehad voor onze 9-jarige zoon. Leuk voor meiden en jongens.. ravotten, klooien, leren, rennen, uitleven.. het kan en mag hier allemaal en dat natuurlijk allemaal om die schat te veroveren. Absolute aanrader!

 by Joke

Superleuk feestje heeft onze zoon gisteren gehad bij de ninja academie. De mannen weten de kids goed bezig te houden en heerlijk ruim drie uur incl taart en patatje na afloop te vermaken. Heel leuk om te zien. En voor ons even alles uit handen. Zeker voof herhaling vatbaar.

 by Liam

Wij en de kinderen hebben genoten! een zeer geslaagd kinderfeestje!

 by Rianne

Vandaag heeft onze zoon zijn feestje gevierd op de Ninja academie. Echt iedereen heeft genoten wat een topfeest! Een absolute aanrader!

 by Bianca

We hebben nu voor de tweede keer een partijtje gevierd bij de Ninja academie gevierd en het was beide keren een groot succes. Na thuiskomst vroeg onze zoon: "Gaan we volgend jaar weer?" Dat zegt genoeg. ????

 by Joris van der PLas

Mijn zoon heeft veel kinderfeestjes gehad, maar dit was met grote afstand het beste, leukste en origineelste feestje! De twee trainers zijn zeer goed en weten op een uitstekende manier de kinderen de dag van hun leven te geven. Als ouder kan je genieten terwijl de kinderen genieten.

 by Nathalie Visser

Onze zoon is vandaag nog aan het bijkomen van het prachtige ninjafeest van gisteren. Respect voor de begeleidingen om zo af en toe de jongens met iets te veel adrenaline in de toom te houden. Tim heeft het geweldig gehad!, dank jullie wel !!

 by Kasper

Mama: zo Kasper hoe vond je het? Kasper: ik had de mooiste dag van mn leven! Missie geslaagd ????

 by Ewelina

Mijn zoontje van 6 heeft een geweldig feestje gehad. Even iets heel anders dan een standaard feestje. Ik raad het iedereen aan. Het was mooi om te zien dat de ninja masters ook de meest rustige meisjes uit hun schulp kregen en ook zij een ware ninja werden!

 by Anniek

Een geweldig feest. Voor ons als ouders was dit heerlijk ontspannen, alles werd uit handen genomen en de 10 jongens die we mee hadden hebben hard op genoten en gelachen! Wat een geweldige begeleiding. Een heerlijke dag voor ons allemaal. De 8-jarige mannen gingen trots, moe en voldaan allemaal naar huis.

 by Gene Los

Gene heeft het werkelijk fantastisch gehad. Het was het beste feestje ever. Zijn vriendjes waren er ook wild van en bedankt voor jullie enthousiasme en de inleving die jullie tonen.. Het is echt een aanrader.

 by Floris

Ik heb een geweldig feestje gehad, al mijn vriendjes vonden het ook super! Lekker veel rennen en stoeien, en we hebben al het goud en de sleutel gestolen!! Het was super leuk! Groetjes, Floris (9 jaar)

 by Laura

Een super gaaf feestje onze dochter van bijna 7 heeft genoten met haar vrienden en vriendinnetjes. De ninja masters waren geweldig we hebben gelachen en de kids genoten. Ik kan het iedereen aanraden

 by Vincent Honingh

In één woord, geweldig! We hebben het geheim kunnen houden voor de kinderen. Toen ze eenmaal door hadden wat ze gingen doen waren ze dolenthousiast. De Ninja meester was professioneel en grappig. Verloor niet zijn geduld en wist de aandacht van de kinderen te vangen en te houden. Ontzettend bedankt voor een zeer geslaagd verjaardagsfeestje. Met vriendelijke groet, Jeroen Honingh

 by Emma

het was super!! bij alle kinderen scoorde het feestje 100 punten. de jongens deden het fantastisch met de kids. zoveel komt aan bod. het was zooo leuk dat andere kindjes daar nu ook hun feestje willen houden. een daverend succes!!

 by Seb

Dit was mijn beste feestje ooit! Het was spannend, we moesten heel veel rennen en ook wel goed nadenken. Ik vond het superleuk zo met mijn vrienden. En de Shivu's hebben ons erg laten lachen. (Seb 7 jaar)

 by Stephan en Dorien

'Het leukste feestje mam' aldus een blije Joris (6).

 by Martine Vijzelaar

Tweede keer dat ons zoontje zijn feestje hier gevierd heeft. Wederom een fantastisch feest met twee energieke en enthousiast begeleiders. Jongens waren super enthousiast.

 by Damian

Super feestje gehad! Echt heel leuk voor de jongens en een leuke ninja meester die het heel leuk doet!

 by Anky kuiper

Wat een feest voor onze jarige Jip en zijn vriendjes en vriendinnetjes. All inclusive feestje, alles was goed geregeld. De kinderen werden lekker uitgedaagd en hebben zich heerlijk uitgeleefd. Er is nog flink nagepraat en geoefend. Blije kids en blije papa en mama.

 by D

Superfeest voor onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes! Wij hadden all incl en dit was helemaal goed geregeld! De masters sleepten de kids mee in het spannende verhaal en hielpen ze goed met ze opdrachten. Kids waren aan t einde moe, bezweet en super enthousiast! Zelfs de dagen erna werd er nog over nagepraat!

 by Misha

Vorige week ons zoontjes verjaardagsfeest gevierd: goed georganiseerd, ontzettend leuk èn heel sportief. Alleen maar positieve reacties ontvangen van zijn vriendjes/ouders. Complimenten voor de geweldig enthousiaste ninja-masters! Vanmiddag in A’dam geweest en weer net zo leuk/enthousiast. Top!

 by Nathalie

Wat een fantastisch kinderfeest is dit! Met humor, fantasie en uitdagende opdrachten weten de ninja-masters de kinderen veilig te laten genieten van een mooi avontuur. Geen enkel moment verloren ze de controle en het overzicht bij deze groep drukke kids. Professionele aanpak waar over is nagedacht. Dubbel en dwars het geld waard.

Wat een mooie review! Dank je wel!

 by Jeanine van Wens

Wat heeft onze zoon die 7 is geworden een geweldige Ninja ervaring gehad met zijn vriendjes! Dit is echt een aanrader van een kinderfeestje. Met twee begeleiders die het prima in de hand hadden met veel humor!

 by Marion

Wat een geweldig feest! Mijn dochter en haar genodigden hebben een fantastische ervaring gehad. Begeleiding deed het onwijs leuk.

 by Nabil

Onze zoon heeft zijn 6e verjaardag gevierd op de Ninja academie. Hij heeft samen met zn klasgenootjes een super leuk, stoer, gaaf, feestje gehad bij jullie. Super enthousiaste ninja masters ook! Bedankt!

 by Walther

Onze zoon Youri heeft op 5 oktober zijn 6de verjaardag kinderfeestje bij jullie gevierd. Alle jongens en meiden hebben ontzettend veel plezier gehad!! dank voor de goede zorgen!

 by Kim

Onze zoon Sem heeft 16 sept jl meegedaan aan de ninja academie in Alkmaar. Hij heeft het super naar zijn zin gehad! Leuk team die allemaal met veel enthousiasme en een gezonde dosis humor mee hebben geholpen aan een top dag.

 by Tineke

Op zoek naar een te gek partijtje waar kinderen zich niet vervelen? Dan zeker dit boeken! De jongens die het partijtje voor ons verzorgd hebben barsten van de energie en maakten er voor de kinderen een enorm feest van vol spanning en avontuur! De kinderen hebben hun uiterste gegeven en keerden met rode koppies weer naar huis! Bedankt namens Luca voor dit topfeestje!

 by Vinke

Super middag gehad, de jongens raakte niet uitgesproken op de terugweg in de auto. Bedankt.

 by Saida

Wij hebben op 29 sept jl de verjaardag van onze zoon gevierd 6 jaar. Hij heeft een ongelofelijk leuke verjaardag gehad. Al zijn vriendjes en vriendinnetjes waren ook erg enthuosiast. Het spel is leuk, sportief en vooral spannend. Verder is de begeleiding erg prettig. Het zijn leuke sportieve ninjas waar de kids allen van genoten. Absoluut een aanrader???? Onze dank Groetjes Saida

 by Tycho

geweldig feestje met super leuke begeleiding, die de groep goed inschatten. Ieder kind de juiste aandacht / begeleiding gaf die nodig is om er een onvergetelijk feestje van te maken. alle kinderen kwamen met super enthousiaste verhalen thuis 🙂 top, dank jullie wel

 by Daan

Daan (7) heeft op 16-9 mee gedaan in Alkmaar en vond het geweldig. De begeleiding, het verhaal, de activiteiten, kortom ALLES!

Goed om te horen! Dank je wel!

 by Frédérique

Een absolute aanrader! Ninja Frédérique en haar vriendjes hebben een onvergetelijke middag gehad dankzij de professionele en enthousiaste inzet van de Ninjamasters.

 by Noah

Wat een supergaaf feestje hebben de heren gehad. Ze hebben het thuis nog niet ergens anders over gehad, ondanks dat ze uitgeteld waren. Goed verzorgd en ontzettend leuk gedaan door de Masters!

 by Vincent Roelse

Afgelopen zaterdag met 8 kids van plm. 6 jaar (4 jongens, 4 meisjes) op avontuur geweest bij de Ninja Academie. De kinderen hebben het er nu nog over, bij sommigen is de haarband (bijna) niet meer af gegaan. Super leerzaam, spannend en tot in de puntjes verzorgd. Dikke aanrader!

 by Carina

Super leuke middag gehad! De jongens gingen helemaal in het spel op! Goed verzorgd en zeer aardige, lieve Masters! Echt een aanrader!

 by Caroline Haneveer

Wat een super feestje heeft Max gehad! De kids hebben 2 1/2 uur zich échte ninja's gevoeld en vol overgave naar de schat gezocht! Ze waren erg stil in de auto op weg naar huis! Het was een top middag!

 by Armin

De kids vonden het geweldig!! Zowel de jongens als de meisjes. Dankjewel voor deze bijzondere ervaring en dag!

 by Sabrina

Wat een onzettend gaaf feestje heeft Mirza gehad. Een super tof cincept die door de trainers met zeer veel enthousiasme werd overgebracht. De kinderen hebben een geweldige middag gehad. Dank jullie wel!

 by Vanessa

Met tien jongens en een dame gingen we op zoek naar de schat. Alle 9-jarigen waren bloedfanatiek aan het trainen en daarna op zoek naar de schat alwaar ze de levende Ninja's ontmoetten. 2,5 uur lang zijn ze onafgebroken bezig geweest met hun betrokken Ninja-trainers. Echt te gek, we hebben genoten!

 by Edwin Buis

9 mannetjes hebben een fantastische middag gehad. Vol enthousiasme kwamen ze terug en voelen zich een echte Ninja. De hele middag is super goed georganiseerd en alles top geregeld! Ninja masters namens Stefano en zijn 8 ninja’s bedankt.????

 by Jolanda

Ontzettend leuke middag gehad! Ze hebben allemaal genoten en kwamen vol verhalen thuis. Het was goed georganiseerd en ze zaten helemaal in het verhaal. Echt een aanrader!

 by Judith

Ze hebben genoten! Ninjafeestje is een aanrader. Bedankt mannen!

 by Kim Bego

Afgelopen zondag het kinderfeestje van onze zoon en z'n vriendje gevierd. Volgens de jongens het leukste kinderfeestje ooit. Eerst leerde ze hoe ze een goede Ninja konden worden om daarna een belangrijke missie uit te voeren. Chris en Bono verzorgden het feestje geweldig. Echt een aanrader

 by Denise deken

Afgelopen zaterdag het ninjafeest van onze zoon gevierd. De groep varieerde van leeftijd 5 tot 9 jaar jongens en meiden. Was heel leuk en geslaagd feest, waar alle kinderen super enthousiast over waren. Bedankt ninja Chris en ninja Max!

 by Selesta

Wat een geweldig Ninjafeestje hebben Daniel en zijn vriendjes gisteren gehad. Ze waren allemaal ontzettend enthousiast! Het was op en top geregeld, en wat een passie en aandacht hebben jullie voor de kinderen! Super bedankt! Het was Daniel zijn leukste kinderfeestje ooit!!!

 by Irma Kalksma

Onze zoon Mick heeft afgelopen zondag de middag van zijn leven gehad! Hij raakte er niet over uitgepraat en wil zeker nog een keer op zoek naar de schat met jullie.

Te gek! We hebben Mick er volgende keer graag weer bij! 😀

 by Jane Gabriel

Afgelopen zondag heeft onze zoon meegedaan met Op zoek naar de Schat aan de Ninja academie. Hij heeft er ontzettend van genoten. Het enthousiasme en de energie van de begeleiders is enorm waardoor de kinderen ook vol enthousiasme meedoen. Ook voor kinderen die niet altijd ‘de beste’ zijn op gym en/of voetbal is dit een erg leuke manier om toch te genieten van een zeer sportieve middag. Bedankt!

Dank je Jane! Cas was een top-ninja!

 by Anonymous

Afgelopen zaterdag heeft onze zoon zijn kinderfeestje gevierd. Wat hebben hij en zijn vriendjes ervan genoten ! De jongens zijn opgeleid tot echte Ninja's . Alles was tot in de puntjes geregeld. We werden netjes opgewacht en de twee leraren hebben de hele middag alles duidelijk uitgelegd en met alle passie overgebracht. Het was een dag om nooit te vergeten !

 by Anonymous

We vonden het een geslaagd en goed georganiseerd feestje en de kids hebben een super leuke dag gehad. Wat we alleen miste was wat drinken voor de ouders je zit toch 2 1/2 uur aan de kant te kijken.

 by Anonymous

Top feestje met top ninja leermeesters. De kinderen hebben het reuze naar hun zin gehad en gingen totaal op in hun leerweg naar ninja. Toppers die lesgaven, met een leuke natuurlijke overwicht op de kinderen. Ze keken echt naar hun op. Ook wanneer de kids druk en soms zelf een beetje niet luisterden wisten ze perfect hun lesmethoden toe te passen. Lekker frietjes na afloop en een super dag om na te vertellen.

 by Anonymous

Het was echt een topfeest! De kinderen hebben genoten en je hebt er ook totaal geen omkijken meer naar! Achteraf lekker frietjes gegeten. Ninja Bradley en zijn mede ninja's hebben het er nog steeds over! Echt een aanrader!

 by Anonymous

Wat een leuke manier om je kinderfeestje te vieren! De kinderen gaan helemaal op in de ninja wereld, ze zijn heel actief bezig en hebben er veel plezier in. De begeleiding doet het op een hele leuke, grappige manier. Er wordt veel gelachen ????! Enig minpuntje, als ouder zit je op een bankje en het was vrij koud. Niet heel comfortabel, maar wel een goede plek om foto’s te maken. Echt een aanrader!

 by Anonymous

Chris en Max hebben ervoor gezord dat het feestje van mijn zoontje een groot succes was. Alle 10 de kinderen hebben genoten. Bedankt voor een topmiddag. Ik ga zeker reklame voor jullie maken want dit was super!!! Groetjes Tamara Hoenderdos en ninja Tom

 by Anonymous

Ontzettend leuk feestje en heel professioneel. Alle kinderen hebben genoten en praatten er nog dagenlang erover. Een speelkasteel is leuk, jumping is leuk, maar dit slaat alles! Wat een creativiteit. De kinderen gaan helemaal op in het spel.

 by Anonymous

Volledig verzorgd partijtje! De 10 Ninja's hebben zich enorm vermaakt en gingen moe maar voldaan naar huis. De Meesters hebben prima werk verricht. Tip voor de ouders...neem voor jezelf iets te eten en te drinken mee. Het is een lange zit.

 by Anonymous

Echt een geweldig feestje voor onze zoon die 7 werd! Zowel de jongens als meisjes hebben zich geweldig vermaakt op dit ninja avontuur! Doordat ze zich ook verkleden als ninja’s is de beleving nog groter! De 2 leraren deden het super leuk en wisten iedereen erbij te betrekken en in toom te houden! Goed gedaan!

 by Anonymous

Een fantastische activiteit die weer 13 nieuwe Ninja's heeft opgeleverd. De mannen waren dolenthousiast en zijn dat nog steeds. Voor mijn zoon al de 2e keer dat hij hier zijn kinderfeestje heeft gevierd en zeker voor herhaling vatbaar. Kinderen daar verzameld, Ninjataartjes gegeten, 2,5 uur rennen, vliegen en geconcentreerd luisteren naar de aanwijzingen en als klap op de vuurpijl patat eten. Alles geregeld door de organisatie, dus verder geen omkijken... Meer lezen

 by Anonymous

Wij hebben super genoten! Ook de drukke kinderen kunnen goed hun energie kwijt. Ze praten nog steeds na. Echt KO thuis weer afgeleverd. Moe maar zeer voldaan! Wat ik als ouder super prettig vond is dat je het enige groepje in de zaal bent, waardoor het geluidsniveau beperkt blijft. Verder word je volledig ontzorgd! De rit vanaf leiden zeker waard, voor herhaling vatbaar 🙂

 by Anonymous

Een heerlijk kinderfeestje. Wij waren er voor het feestje van Job die zeven werd. De jongens hebben het nog steeds over welke "moves" ze hebben geleerd. Heel leuk ingekleed in een verhaal met draken, samurai's en de keizer. En de heren hadden ze goed onder de duim, iedereen heeft volop meegedaan. Zeker een aanrader!

 by Anonymous

Echt een aanrader voor een leuk kinderfeestje! De jongens hebben genoten en konden heerlijk hun energie kwijt! Het was geweldig, lachen gieren brullen! En wij als ouder hebben ook genoten van het feit dat de kids zo heerlijk bezig waren... Thanks!!!

 by Anonymous

Het was een heel mooi verjaardagsfeest! Alle jongens hebben zich lekker uit kunnen leven. En de jarige was super trots! Dank voor de leuke en stoere begeleiding, Dante en Lennard!

 by Anonymous

Super leuk kinderfeest voor Joep zijn 7e verjaardag. Leuke jongens die de hele groep begeleidde! Super geregeld!

 by Anonymous

Echt een aanrader. De kinderen hebben zich vermaakt. De begeleiding was super goed!

 by Anonymous

Absolute aanrader! Alle kinderen hebben super-genoten en vonden het één groot feest. De kinderen zijn ruim 2 uur lang op een hele leuke manier afgemat en wij als ouders konden relaxed toekijken.

 by Anonymous

Roan vond zijn feestje helemaal super. De Ninja's die de kids bezig moesten houden deden dit geweldig en heel erg leuk. En wij, de ouders....konden gewoon kijken en een boekje lezen. Ik zou het iedereen kunnen aanraden!!

 by Anonymous

Het leukste partijtje ooit! Echt ontzettend leuk hoe je kinderen in 2,5 uur werden opgeleid tot echte ninja's. Ze hebben zich geen moment verveeld. Zowel voor de jongens als de meisjes was het een echt feest. Heerlijk afgemat :-0. De leraren brachten het met humor en enthousiasme. Bedankt!

 by Anonymous

Ik kan eigenlijk alle onderstaande reviews beamen, het was echt een geweldig feestje. Vele dagen erna liepen de kinderen nog allemaal op school met hun hoofdband om. En iedereen wilde daar z'n eigen feestje vieren. Nogmaals bedankt Chris!

 by Anonymous

Voor de 7e verjaardag van mijn zoon hebben we een Ninja feestje gevierd bij De Club. De jongens kwamen al uitgelaten de zaal binnen en leefden zich meteen uit op de bokszakken. De twee instructeurs hebben de jongens een geweldige middag bezorgd. En als echte Ninja's hebben ze allemaal hun diploma in ontvangst genomen. Bedankt voor een topmiddag!

 by Anonymous

KIds hebben een geweldige middag gehad. Trainers stralen plezier en enthousiasme uit

 by Anonymous

Op 5 juli vierden we de 6e verjaardag van ons zoontje met een Ninja-feestje. Hij had meisjes en jongens uitgenodigd en het was wel even spannend of ze het allemaal leuk zouden vinden. Ze kregen allemaal een zwart Ninja-pak aan en toen begon de training. De Ninja-meesters waren geweldig. De kids hebben zich echt 2,5 uur uitstekend vermaakt. We hebben onszelf zelfs afgevraagd wie er nou meer pret hadden; de kids of de meesters 🙂 Erg leuk om te zien... Meer lezen

 by Anonymous

Super leuke middag gehad afgelopen zaterdag. Mijn zoon had al eerder een ninjatraining gehad bij een ander feestje en wilde heel graag nog een keer. Kids vonden het geweldig en de jongens die de training gaven deden dat ook heel erg leuk! Dus..... voor herhaling vatbaar en heel erg aan te raden!!!

 by Anonymous

Op 10 juni hebben we het Ninjafeestje als kinderfeestje gehouden in Assendelft voor ons 7-jarig zoontje. Het heeft onze verwachtingen (en van de kinderen!) ruimschoots overtroffen. De ninja-meesters hebben er een heel leuk verhaal en sportieve training van gemaakt en hebben van begin tot eind de kinderen weten te boeien en vermaken. Echt top gedaan! Na afloop waren de kinderen dan ook unaniem in hun oordeel: "Dit willen we elke week doen!" Vooral... Meer lezen

 by Anonymous

De kinderen hebben een hele leuke en spannende dag gehad. Ze hebben onwijs genoten en heerlijk geslapen door de belevenis en doordat ze hard hebben getraind;-)

 by Anonymous

Op 3 mei jl. hebben wij het Ninjafeestje als verjaardagsfeest gehouden voor mijn zoon. Eerder dit jaar had hij dit bij een vriendje gehad, en nu moest en zou hij een eigen Ninjafeest, zooooo leuk vond hij het. Altijd spannend of het dan weer zooooooo een leuk feestje wordt. Nou ook zijn feestje was super! Kids worden 2 1/2 uur en een korte pauze, aktief bezig gehouden. Heel knap om al die kids het leuk te laten vinden. Ondanks dat wij niet in ... Meer lezen

 by Anonymous

Wat een geweldige middag hebben wij hier gehad! De groep werd met heel veel enthousiasme, fantasie, energie en humor begeleid door twee jonge mensen, die de kinderen helemaal meenamen in het verhaal. Ik heb de kinderen aan een stuk door zien genieten, en ze waren heerlijk rustig op de terugweg! Volgens mijn zoon was dit het allerleukste feestje ooit. Een aanrader!

 by Anonymous

Geweldige dag gehad! Goed geregeld en als ouders echt genieten 🙂 Kinderen waren 4/5/6 jaar, voornamelijk voor de 5/6jarige echt een aanrader! Het was gaaf & spannend! Het grootste compliment was dat veel kinderen 'avonds aan hun ouders hebben gevraagd of ze ook zo'n NinjaFeestje mochten geven als ze jarig waren!

 by Anonymous

Super leuk feest. De kinderen werden 2,5 uur lang door de zaal gejaagd door een samurai, draken (sommige best wild) en tegelijk hebben zij wat basis technickeken geleerd om een echte ninja te worden. Hele leuke begeleiding. Wij als ouder hebben genoten van onze wilde kamikazen en de kinderen spelen nu nog steeds ninja's op het schoolplein. Heel erg bedankt.

 by Anonymous

We vonden het geweldig! Sportief en gezellig!

 by Anonymous

Geweldig! 5 jongentjes volledig geconcentreerd, 2 dagen later lopen ze nog met hun hoofdbanden op! Super leuke 'hoofd' ninja's.

 by Anonymous

Maandag op school kwamen de ouders van de kids me vertellen dat hun kids het coolste feestje ooit hadden gehad. De leiders hadden het super georganiseerd en ze waren enorm leuk met de kids. Van over de chinese muur klimmen tot aan vechten met de rode draak.. na 2,5 uur waren ze lekker moe met een grote glimlach op hun gezichtjes. Een echte aanrader!!

 by Anonymous

Was echt helemaal top! 12 kinderen hebben het dagen lang over niets anders gehad. Erg leuke begeleiding ook, echt een aanrader!

 by Anonymous

Het was Sem's leukste feestje ooit, zei hij bij thuiskomst. De volgende dag werden diverse moves op school nog even doorgenomen. Reacties van de andere kinderen waren "dit wil ik ook met mijn feestje doen". Kortom super geslaagd! Dank jullie wel er wordt nog lang over nagepraat!

 by Anonymous

Ninjafeestje heeft een werkelijk geweldig feest geleverd! 14 drukke kindjes onder de indruk van de ninja's (en wij ook) en precies de juiste mix van sportief, spannend en stoer.

 by Anonymous

Wat een ongelofelijk leuke verjaardag was dit! Van te voren best nerveus of 9 mannetjes van 5 en 6 dit aan zouden kunnen en leuk zouden vinden. Nou dat waren zenuwen voor niks, alle 9 vonden ze t prachtig! En zo knap hoe Dante en Rense deze mannetjes helemaal kunnen betoveren in de 9 braafste mannetjes die je je kan voorstellen. Ninja meesters ontzettend bedankt voor een heel cool verjaardagspartijtje! (PS: Vanuit Amsterdam trouwens ook prima aan... Meer lezen

 by Anonymous

Supergaaf!! De kinderen waren dolenthousiast. Van andere ouders krijg ik terug dat ze thuis niet uitgepraat raakten en vol met verhalen zitten. Iedereen heeft genoten! Dank Dante en Desi!

 by Anonymous

Wat een superfeestje! Desi en Dante hebben heel knap 2 keer een uur lang de aandacht van 7 hyperactieve kinderen van 6/7 jaar weten vast te houden. Dagen erna hoorde ik ze nog overleggen wat nou het spannendst was: die draak verslaan of de vliegende trap of... Mijn zoon wil volgend jaar weer!

 by Anonymous

Ryan en zijn 7 vriendjes hebben zo een toffe dag gehad. Ze hebben het er nog over. Trots op hun diploma's zijn ze kapot en moe naar huis gegaan. Ze vonden het het leukste feestje ooit. Rens & Kylian, bedankt voor de fantastische ervaring

 by Anonymous

Wij hebben een superfeestje gehad bij chris en de meiden! Wat een enthousiasme zeg! De kids vonden t geweldig! Lekker actief geweest. Super bedankt en zeker een aanrader!

 by Anonymous

Van begin tot eind 1 groot feest. Ondanks dat ze nog maar 6 zijn, toch twee uur in opperste concentratie en vol overgave genoten! Volgens 7 kleine jongetjes het 'leukste kinderfeestje ooit!'

 by Anonymous

We waren met vier jongens en twee meisjes van rond de acht jaar. Het was geweldig! Vooral dankzij de enthousiaste en vakkundige begeleiding van Rense en Desi werd dit volgens alle gasten het beste feestje ooit. Zo leuk om te zien hoe de kinderen opgingen in de ninja-training en hoezeer ze ervan genoten. Een absolute aanrader!

 by Anonymous

Wauw wat een topfeestje. Het is altijd lastig om een leuk feestje te organiseren voor een groepje jongens en 1 meisje. Nick is helemaal gek van Ninja's dus dit was een schot in de roos. Wat hebben de kinderen genoten (en wij ook van het enthousiasme van de opperNinja's). Niemand raakte erover uitgesproken. Dit was het leukste feestje ooit en iedereen wil nu een Ninjafeest. Super goed opgezet! een pluim voor jullie.

 by Anonymous

Een late reactie maar wil toch graag laten weten dat Lara's feestje super geslaagd was. De meiden waren fanatiek en hadden enorm genoten. Een aanrader en voor herhaling vatbaar en er zijn zelfs meiden die ook een ninjafeestje willen geven.

 by Anonymous

Een 10, nee!!! Een 100!!! Nee, een duizend!!!! Neeeeeeeee, ontelbaar!!!!!!!! Dit was het cijfer van Aiden en zijn vriendjes ? Iedereen heeft genoten!

 by Anonymous

Echt het beste feestje ooit! De kinderen vonden het echt heel leuk. Ook leuk om met meisjes heen te gaan.

 by Anonymous

Sven heeft een fantastische middag gehad. Voor meerdere kids was dit "the best party ever!" Alle kinderen waren super enthousiast en zeer fanatiek. Tijdens de "diploma-uitreiking" allemaal troste koppies. Dankzij de ontzettend leuke leiding (Dante & Desi) een feestje om nooit te vergeten! Een echte aanrader voor actieve & sportieve jongens EN meisjes!

 by Anonymous

Mijn dochter heeft een super leuk feestje gehad. De kinderen worden continu bezig gehouden op een hele leuke en stoere manier. Aan het einde zijn ze super trots op hun diploma. Het is zeker een aanrader.

 by Anonymous

Verjaardagsfeestje van Tom was zeer geslaagd. De jongens hebben zeer genoten en van meerdere vernomen dat dit de leukste verjaardag was ooit. Zelfs al bij het thuisbrengen te horen gekregen dat zij dit ook willen voor hun eigen feestje. Top begeleiding van beide Ninja trainers en zeker voor herhaling vatbaar.. Een echte aanrader!!!!!

 by Anonymous

Het was een super leuk feest. Ryder (8) en Larkin (6) en hun vriendjes hebben het er nog dagen over gehad. Die week op school nog regelmatig jochies met een ninja bandje tegen gekomen. Ook leuk voor ouders om ze zo te zien genieten van hun feest en de zeer gemotiveerde enthousiaste begeleiding. Zeker doen!

 by Anonymous

De jongens hebben een onwijs leuke dag gehad op het feestje van Xavi (5). Leuke en sportieve onderdelen, ze vonden het spannend en ook erg grappig. Een geslaagd feestje! En volgend feestje willen ze weer komen.

 by Anonymous

Mijn zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes (ook heel leuk voor meisjes) hebben echt een fantastische middag beleefd die nog lang bij zal blijven. Hij wil graag terugkomen voor een StarWarsfeestje!

 by Anonymous

Timo en z'n Ninjavriendjes hebben een superleuk partijtje gehad! De ninjameesters hebben de spanning er goed in gebracht. Iedereen was erg trots dat ze de levels met veel enthousiasme en energie hebben voltooid en een certificaat hebben ontvangen. Een aanrader dus. Bedankt!

 by Anonymous

Ties en zijn vriendjes hebben een fantastisch leuke middag gehad. Ze werden echt meegenomen in het verhaal om de slechte samoerai te verslaan. Een heel speciaal moment was het toen ze alle opdrachten voltooid hadden en als echte ninja's werden ingewijd. De meeste vriendjes noemden dit feestje hun leukste feestje ooit!

 by Anonymous

De kinderen hebben een fantastische middag gehad. Ze werden op een leuke manier benaderd en uitgedaagd om zichzelf te overtreffen. Voor herhaling vatbaar!

 by Anonymous

Heerlijk kinderfeestje voor stoere jongens en meisjes. Mijn zoon Olaf vond het geweldig. Spannende, uitdagende oefeningen en spelletjes. Helemaal top!

 by Anonymous

Leukste kinderfeestje tot nu toe! Vince en zijn vrienden hebben zich helemaal uit kunnen leven. Ze hebben het er nu nog over. Vince wil volgend jaar weer een ninjafeestje!

 by Anonymous

Thanks voor het superleuke feest. Iedereen heeft zich voor 100% ingezet, en geen moment opgegeven. Alle onderdelen waren even leuk en het is een geweldige middag geworden.

 by Anonymous

6 stoere kleine mannetjes werden op een enorm leuke, sportieve en spannende manier opgeleid tot echte Ninja's. Het werd een erg leuk en vooral bijzonder verjaardagsfeestje (8 jaar).

 by Anonymous

Kinderen vonden het geweldig! Werd heel leuk georganiseerd. En erg uitdagend. Fijn dat er ook eens iets is wat leuk is voor jongens als voor meisjes! Hij kan niet wachten tot hij op karate kan!

 by Anonymous

Ik kan me geen feestje herinneren dat zoveel impact heeft op de kinderen. Leuke spelletjes, hoog tempo, spanning en twee leraren die weten waar ze mee bezig zijn en niet vergeten ook zelf een hoop lol te hebben. Mijn zoons willen nu elke dag als ninja verkleed naar school, hun vriendjes ook. Aanrader.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Welkom bij de Ninja Academie,
Kunnen we je helpen?