fbpx

HOE VOND JIJ HET? LAAT HET ONS EN ANDERE NINJA'S WETEN!

Wij zijn super trots op de beoordelingen die wij van onze klanten ontvangen. We vinden het heel leuk dat zo veel mensen de moeite nemen om een reactie achter te laten. Ben jij ook al op één van onze activiteiten geweest? Laat dan ook hieronder je reactie achter! 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ned. Ninja Academie
Average rating:  
 157 reviews
by Jayson on Ned. Ninja Academie
Top feestje

Wat een geweldig feest hebben we gehad. Alle kinderen zijn onwijs enthousiast en vonden het geweldig. Echt een aanrader.

by Fenne on Ned. Ninja Academie

Zo leuk voor en met de kinderen, groot succes voor mijn dochter ❤️

by Marjon on Ned. Ninja Academie
Ninja feestje

Mijn zoon heeft een geweldige dag gehad. De ninja master nam de kinderen mee in een fantasiewereld. Ze hebben enorm gelachen en vol overgave meegedaan aan de actieve spelletjes. Dit was écht een geslaagd feestje. Bedankt!

by Ilonka on Ned. Ninja Academie
Ninja partijtje

Met 7 meiden van 8-9 jaar naar het Ninja partijtje geweest en ze hebben zich enorm vermaakt. Gillend van plezier renden ze door de gymzaal, achterna gezeten door een draak. Veel bewegen en veel afwisseling in het spel. Complimenten voor Lennard die de meiden 2,5 uur prima heeft vermaakt!

by Gitta on Ned. Ninja Academie
Topfeestje

Wat een topfeestje had onze zoon met nog 7 vriendjes gistermiddag bij de Ninja Academie. Alles goed georganiseerd van online reservering, tot opvolging wie er komen en uiteraard de dag zelf. Het avontuur op zoek naar de schat werd vol overgave en met veel energie bedwongen. Ninja master Lennard deed het super met de jongens met humor en indien nodig had hij ze zo weer bij de les. Goede afwisseling in opdrachten, duidelijke uitleg en genoeg... Meer lezen

by Marjolein on Ned. Ninja Academie

Top! Echt in 1 woord top! Alle kids hebben het fantastisch gehad! Ze hebben samen gewerkt, lol gehad, hebben met open mond naar de keizer, samurai en ninja master zitten kijken. Ze deden allemaal volle bak mee en hebben genoten! Heerlijk om naar te kijken en super gaaf om te zien hoe de ninja master in zijn rol zat. Met een positieve benadering naar de kinderen hield hij ze allemaal in toom. Respect! We komen graag nog een keer!

by Fer on Ned. Ninja Academie
fantastisch !

Fantastisch feestje gehad, lekker sportief met veel lol en begeleiders die er graag nog een schepje bovenop doen voor het spel element. Onze zoon en zijn vrienden lopen en slapen nu reeds 3 dagen met de ninja-hoofdband, zo super vonden het ! Dank daarvoor!

by Tea on Ned. Ninja Academie
Het beste feest in de winter

Een heel sportive feest waar de kinderen op een avontuurlijke wijze veel energie kwijt kunnen raken. Echt aan te raden!

by Anke on Ned. Ninja Academie
Geweldig fantasiespel

Het was heel leuk om te zien hoe de ninjamaster de kinderen helemaal meekreeg in een fantasiespel. Ook de dagen erop was het ninjafeestje nog volop onderwerp van gesprek. Ze hebben gegild van het lachen toen ze door de draak achterna gezeten werden. En wat waren ze trots op de schat. Bedankt voor het geweldige feestje!

by Ranoe on Ned. Ninja Academie
Een superleuk feest 6 jarige

Vandaag met 10 kids een feestje gevierd. Iedereen was enthousiast. De master ninja deed het leuk. Iedereen heeft genoten!

by Willemijn on Ned. Ninja Academie
Feest 8 jarige

Wij kwamen met 12 jongens naar de ninja academie. Van tevoren heb ik aangegeven dat de jongens wel van wat actie houden. Ontzettend fijn om te zien dat dat ook werd geboden. . Op hoog tempo kwamen allerlei leuke onderdelen voorbij. De jongens hebben enorm gelachen en genoten van het feest. Knap gedaan! Wat een energie heeft Lennart!

by Thijs on Ned. Ninja Academie
Ninjafeest

Het Ninjafeest was ook echt een feest met 10 kleine ninja's onder de bezielende leiding van ninjameester Lennard. Alle kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en gingen helemaal op in het verhaal. Omdat de meeste recent al een ninjafeestje hadden gehad, was het verhaal aangepast en dat beviel de kinderen ook heel goed. Bij het afscheid ga één van de vriendjes van onze zoon al aan dat hij wel weer terug zou komen als hij zelf z'n verjaardagsfeestje... Meer lezen

by Manon on Ned. Ninja Academie
Ninja Kinderfeestje!!

Het Ninja kinderfeestje was een enorm succes! Alle kinderen hebben zo enorm genoten, dat zij ook nu nog (bijna twee weken later) er vol enthousiasme over praten! Voor ons als volwassenen was het ook een feest om naar te kijken 🙂 Ninja Master Lennart deed het fantastisch: hij liet de kinderen soms even gaan, maar wist hen binnen no time weer te betrekken bij het verhaal en de oefeningen! En met heel veel humor! Alle tien kinderen willen... Meer lezen

by Bram on Ned. Ninja Academie
Fantastisch!

Het was werkelijk waar fantastisch! Aan het einde misschien een beetje spannend, maar ninjamaster Lennard speelde hier heel goed op in!

by Emma on Ned. Ninja Academie

Het was heel leuk met al mijn vriendjes en vriendinnetjes van groep 7. We hebben samen de keizer verslagen en zijn nu echte ninja’s 😉. Groetjes Emma

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»