fbpx

HOE VOND JIJ HET? LAAT HET ONS EN ANDERE NINJA'S WETEN!

Wij zijn super trots op de beoordelingen die wij van onze klanten ontvangen. We vinden het heel leuk dat zo veel mensen de moeite nemen om een reactie achter te laten. Ben jij ook al op één van onze activiteiten geweest? Laat dan ook hieronder je reactie achter! 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ned. Ninja Academie
Average rating:  
 143 reviews
by Emma on Ned. Ninja Academie

Het was heel leuk met al mijn vriendjes en vriendinnetjes van groep 7. We hebben samen de keizer verslagen en zijn nu echte ninja’s 😉. Groetjes Emma

by Julia Di Mondo on Ned. Ninja Academie

Een "Wauw" feestje voor ons zoontje en zijn vriendjes, met een super Ninja instructeur 🙂 Chris, hartstikke bedankt voor alles! Het was top! We raden zeker de Nederlandse Ninja Academie aan. Groetjes! Familie Di Mondo.

by Jojanneke on Ned. Ninja Academie

Wauw wat hebben wij (de kids) het geweldig naar hun zin gehad op het feestje van mijn 8-jarige. Renze deed het geweldig en nam zelfs mijn 4-jarige geweldig mee! De kids vonden het fantastisch en ons was al het werk uit haden genomen! Hier door heb ik super foto’s en filmpjes kunnen maken om de herinnering levend te houden! We waren op het idee gekomen door het negenweekse avontuur wat ook al een geweldig avontuur was.

by Shirley on Ned. Ninja Academie

Wat een super leuk feestje. Mijn zoontje en z'n vriendje vierden samen hun 9e verjaardag. We gingen er met 10 stuiterballen heen en kwamen met 10 ninja's thuis. Allemaal super enthousiast. Bedankt!

by Esther on Ned. Ninja Academie

Heel spannend en leuk feestje voor iedereen! Echt een aanrader!

by Ellen on Ned. Ninja Academie

Mijn zoon werd afgelopen week 7 jaar en kwam met 7 vriendjes (en vriendinnetje) voor een Ninja Master training. Ze vonden het geweldig!! Chris hield de groep goed onder controle, bouwde de spanning op en dan meteen ook weer wat af. Ze konden heerlijk hun energie kwijt en de tijd ging zo snel, dat ze niet eens doorhadden dat het feestje alweer voorbij was. Dikke aanrader!!

by Sergio on Ned. Ninja Academie

Mijn zoon en zijn buurjongen hebben vandaag met z’n 13en hun 7de verjaardagsfeestje gevierd en het was super geslaagd. De Ninja Master had ze allemaal onder controle en ze vonden het heel gaaf!! Lekker rennen, rollen, springen en lachen!! Leuk in elkaar gezet voor 2,5 uur. De jongens waren helemaal af toen we thuis kwamen...;) zeker een aanrader!!

by Sabrina on Ned. Ninja Academie

Mijn dochter Maja heeft 9 juni haar feestje bij jullie gevierd. Voor ons was dit alweer de tweede en wat was het weer ontzettend gaaf. Een dikke vette pluim voor de ninja masters. Wat een energie en enthousiasme. En dat 2.5 uur lang.

by Nicander on Ned. Ninja Academie

Mijn zijn heeft voor zijn 7e verjaardag een geweldig feestje je gehad met 7 andere jongens en meisjes. Het programma zat mooi in elkaar en alles was mooi aangekleed, waardoor de kinderen het spannend en leuk vonden. De enthousiaste ninja masters gingen goed in hun rol op en hadden duidelijk plezier in het vermaken van de kinderen. Ook mooi dat het binnen koel was, een feestje buiten zou te warm zijn geweest.

by Wouter on Ned. Ninja Academie

Vanuit Woest Zuid, een sportieve naschoolse club voor kinderen in Amsterdam, hebben wij contact gezocht met de Ninja Academie. Het contact ging erg gemakkelijk en binnen no-time was alles geregeld. We kwamen met groepen van 4 t/m 6 jarigen en met 7+ kids en voor beide groepen was er een super leuke en passende workshop voorbereid. Wij zien dit als een activiteit die uitdagend en erg leuk is voor kinderen van deze leeftijdsgroepen. In ons enthousiasme... Meer lezen

by Soraya on Ned. Ninja Academie

Erg leuk en origineel concept. Betrokken en speelse leiders! Top training. (Red de Keizer)

by Myrthe on Ned. Ninja Academie

Topfeest gehad! Een groep van 8 kinderen van gemiddeld 6 jaar... dat betekent een heleboel energie! En die konden ze goed kwijt! Lekker de hele middag stoere oefeningen leren, lekker rennen, klimmen en rollen. Ze hebben zich heerlijk uitgeleefd! En wat deed de Ninja Master het top met deze energievolle kids! Vol humor, aandacht en geduld! Alle kinderen gingen 'boos' naar huis omdat ze helemaal niet weg wilden! De jarige heeft een topfeest gehad!

by Charlotte on Ned. Ninja Academie

Wat een dikke vette aanrader was dit Ninja avontuur met Ninja Master Lennard zeg. Het enthousiasme waarop hij met de kinderen omging was spectaculair!! Heel veel blije moeders de volgende dag die alle spannende verhalen terugkoppelden. De dag zelf waren alle kinderen (6 en 7 jaar) na de training vast en zeker te moe en voldaan om er thuis iets erover te vertellen! Een aantal vielen in de auto al in slaap!

by Sander on Ned. Ninja Academie

Leukste partijtje ooit riepen alle kinderen na afloop! Wat een enorm leuk en origineel kinderavontuur,. De ninja-masters waren zo super enthousiast dat alle kinderen helemaal opgingen in het avontuur. ! Ook de oudere broer de inviel voor een afzegger vond het geweldig. Bedankt voor de super leuke middag !

by Robin on Ned. Ninja Academie

Super leuk feestje gehad! We hebben erg gelachen! De ninja's waren dol enthousiast! Ze wilde zelf ook Allemaal een ninja feestje. De Ninja Masters deden 't erg leuk! Bedankt!!

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»