NINJA ACADEMIE

Ga mee op avontuur!

Tijdens de kampen van de Ninja Academie leer je toffe ninja skills en ga je op een spannende missie vol draken, samoerai, trollen en tovenaars. Met jouw team overwin je diverse obstakels en red je de wereld van het kwaad. 

Kruip ook in de huid van een ninja. Het avontuur ligt op je te wachten…

Wij zijn ninja's

Trek er op uit met je team!

Tijdens onze missies komen we verschillende uitdagingen tegen. We rennen, springen, rollen en vechten ons een weg door het bos en laten ons door niemand stoppen. Samen nemen we het op tegen het kwaad en zorgen we ervoor dat het goede altijd zegeviert.

Veilig

Veilig op avontuur!

Onze ninja masters zijn zeer ervaren in het geven van kampen met jonge kinderen. Er gaan altijd voldoende begeleiders mee en we nemen de benodigde voorzorgsmaatregelen. Zo kun je je kind met een goed gevoel avonturen laten beleven, terwijl jij even van je rust geniet. 

Reviews

Wat onze klanten ervaren

Het is een stukje rijden, maar het is het meer dan waard. Wat een prachtige omgeving om als kind met een zwaard achter een samoerai aan te rennen. Haha. Proficiat!
Joep
Amsterdam
Hoewel ze de lessen in de gymzaal ook heel tof vinden, kijken mijn kinderen het meest naar uit naar de kampen in Schoorl. Een hele dag ravotten in het bos, en 's avonds moe maar voldaan hun bed in. Heerlijk toch!
Anneke
Alkmaar