De Ninja Shop

Kies jouw Ninja outfit

Zwart is natuurlijk de basiskleur van elke ninja. Niet omdat we neerslachtig zijn – integendeel – maar omdat we ons daarmee goed kunnen camoufleren in de nacht. Onze ninja’s vinden het daarnaast tof om te laten zien dat zij bij de Academie horen en kiezen dan ook vaak voor één van onze outfits, zowel in de les als daarbuiten. Waar kies jij voor?
T-shirt

Ons T-shirt is ideaal tijdens de lessen

Met het Ninja Academie T-shirt loopt jouw ninja er elke les weer trots bij. Dit mooie shirt van stevig katoen is daarnaast natuurlijk ook zeer geschikt om naar school te dragen!
Hoodie

In een stoere hoodie naar school

Onze heerlijk warme hoodies zijn misschien minder geschikt voor de les, maar zitten heerlijk en zien er te gek uit! Trek de hoodie aan naar school, op de fiets, of heerlijk thuis op de bank. Deze stoere trui komt altijd van pas!
ZWAARD

Met dit zwaard versla je elke vijand!

Dit is het enige échte Ninja Academie zwaard, wat we ook in de lessen gebruiken. Hiermee oefen je jouw vechtskills en versla je elke vijand. Voor thuis of in de les. In zes verschillende kleuren, met handig label om je naam op te schrijven. Aanvallen!

Maak je outfit compleet

 15,00
Met je eigen ninja zwaard kun je nu ook thuis...
 20,00
Met ons stevige t-shirt ziet iedereen dat jij een ninja...
 40,00
In deze hoodie ga je op avontuur of chill je...
 12,50
Met onze stoere pet overwin je alles met stijl.