Workshops

Op zoek naar een leuke workshop?

Met de Ninja Academie bieden we spectaculaire workshops voor het basisonderwijs of op de bso. Onze ervaren Ninja Masters leren de kids toffe ninjaskills en nemen ze mee op een spannende missie vol draken en samoerai. De kids gaan volledig op in onze verhalen, waarin zij zelf de hoofdrol spelen. Succes verzekerd! 

Ons aanbod

Unieke workshops waar over gesproken wordt

Speciale dagen

Een toffe workshop voor een speciale dag? De kids zullen dit avontuur niet snel vergeten!

Vakanties

Elke vakantie staan we bij diverse bso’s op het programma. We komen graag ook bij jullie langs!

Brede school

Zoek je een gave activiteit waarin sport, spel en theater worden gecombineerd?

Gymlessen

Uitval van de gymdocent of gewoon eens een keer wat anders? Wij nemen graag de les over!

ONZE SKILLS

Op ons kun je rekenen!

Met onze Academie haal je een betrouwbare partner in huis. Onze trainers hebben een lange ervaring in het lesgeven aan kinderen. Daarnaast zijn ze geschoold volgens onze eigen unieke methode. Ook zijn al onze Ninja Masters daarnaast in het bezit van een VOG en staan ze ingeschreven in het LRK.

Je kunt er vanuit gaan, dat wij elk kind een veilige en zo gaaf mogelijke ervaring zullen bieden! 

Onze doelgroep

Wij zijn er voor elke Ninja!

Regulier PO

Kinderen uit alle groepen van de basisschool, gaan heel goed op onze workshops.

SBO

Ook in het speciaal basisonderwijs vinden we veel aansluiting met onze programma’s.

SO

We hebben goede ervaringen in het speciaal onderwijs. We passen ons graag aan! 

BSO

Wij komen graag langs op jullie locatie en verzorgen een unieke workshop voor de groep. 

Tijd voor actie

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor een ninja workshop.  Vul het formulier hiernaast in, dan neemt één van onze Ninja Masters zo snel mogelijk contact met je op. 

“De focus ligt niet op prestatie, maar op beleving en plezier.”
Chris Tammes
Reviews

Wat onze klanten ervaren

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de kwalitatief sterke lessen. Jullie waren goed op elkaar afgestemd, de kinderen praten er nog steeds over!
Frank
Vakleerkracht IKC de Argonauten
Echt een aanrader! Onze leerlingen hebben ontzettend genoten tijdens de Ninjalessen. Ze werden stuk voor stuk meegenomen in het verhaal, waren volop aan het bewegen en waren erg fanatiek. De trainers hebben er zelf ook duidelijk plezier in en doen het geweldig!
Hester van der Veen
SBO Antoniusschool te Schagen
Het was supergaaf! Van alle leerkrachten en kinderen heb ik enthousiaste geluiden ontvangen. Men gaf aan dat de jongens het super goed deden, dat ze humor hadden en de kinderen op een hele fijne manier benaderden. Kortom een top ervaring! Dank je wel!
Marlies Oudejans
Schoolleider van De Regenboog
FAQ

Staat je vraag hier tussen?

Ja, deze vraag krijgen we best vaak. Maar natuurlijk! We hebben bijna altijd gemixte groepen en ook de meisjes vinden het altijd ontzettend leuk. De spellen en interactie met onze trainers zijn een belevenis voor iedereen. Onze trainers kijken goed naar de behoefte van specifieke kinderen en zorgen ervoor dat iedereen een top avontuur beleeft!

Met onze workshops weten we eigenlijk alle groepen van de basisschool aan te spreken. De minimale leeftijd is dus 4 jaar, maar ook kinderen uit groep 8 vinden het bijna altijd geweldig om het tegen onze acteurs op te nemen. Bij workshops is het fijn als groep 1/2 gescheiden kan worden van groep 3+, maar bij kleine aantallen kunnen ze eventueel ook samen. Wij zorgen ervoor dat iedereen een toffe ervaring heeft!

Ja, deze vraag krijgen we best vaak. Maar natuurlijk! We hebben bijna altijd gemixte groepen en ook de meisjes vinden het altijd ontzettend leuk. De spellen en interactie met onze trainers zijn een belevenis voor iedereen. Onze trainers kijken goed naar de behoefte van specifieke kinderen en zorgen ervoor dat iedereen een top avontuur beleeft!

Blijf op de hoogte

Meer over onze workshops?

Laat je gegevens achter! Dan sturen we je vrijblijvend meer informatie toe.