NINJA ACADEMIE
Voor iedereen die er van droomt om een ninja te zijn.

NINJA ACADEMIE ALKMAAR

Vanwege de grote populariteit van onze ninja lessen In Alkmaar, zijn we in korte tijd uitgebreid van één locatie in Bergermeer, naar een tweede locatie in Vroonermeer. Elke week gaat er een groep dappere ninja’s op avontuur in de gymzalen van de Nicolaas Beet en de Lispeltuut. Elke 9 weken start er een nieuw avontuur en is er de mogelijkheid om in te stromen. Hieronder vind je de avonturen die op dit moment open staan voor inschrijving.

WEKELIJKSE LESSEN

Filters om eenvoudiger te zoeken
Kleuter Ninja les
De verdwenen hoofdbanden
Alkmaar
Start vanaf september '20
Geschikt voor jongens en meisjes uit groep 1 en 2.
Kurotake heeft de Ninja Academie bestolen van hun hoofdbanden en daarmee het voortbestaan van de ninja’s in gevaar gebracht. Dit avontuur vraagt om een groep dappere ninja’s!
Wekelijkse Ninja lessen
De aanval van de Oni
Alkmaar
Start vanaf september '20
Geschikt voor jongens en meisjes uit groep 3 en hoger.
Kurotake en de samoerai hebben een grote fout gemaakt. Door de Oni vrij te laten is niemand meer veilig. Dit avontuur vraagt om een groep dappere ninja’s!

NIETS MISSEN?

Lijkt het je super leuk om mee te doen, maar matchen onze planningen niet met de jouwe? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van onze activiteiten en acties.

OVER DE NINJA ACADEMIE

De Ninja Academie is dé hotspot voor iedereen die er van droomt een ninja te zijn. Met onze sport- en spelavonturen leren we je de vetste ninja skills en nemen we je mee op spannende missies. Je leert rollen als een tijger, verstoppen als een kameleon en je wordt zo behendig als een kat. Natuurlijk leer je ook de vetste vechttechnieken, zoals zwaardvechten, gooien met ki-ballen en de vliegende trap. Tijdens de missies vecht je tegen gevaarlijke draken en woeste samoerai, los je de moeilijkste puzzels op en trek je samen ten strijde tegen het kwaad. Je leert samenwerken in een team, je angsten te overwinnen en omgaan met winst en verlies. Stuk voor stuk belangrijke vaardigheden om een heel leven van te profiteren. Kruip ook eens in de huid van een ninja en kom naar de Ninja Academie. Het avontuur ligt op je te wachten.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Houd me op de hoogte

Lijkt het je super leuk om mee te doen, maar matchen onze planningen niet met de jouwe? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van onze activiteiten en acties.